Αγρίνιο: Μη λήψη τηλεοπτικού σήματος για τους κατοίκους στην Οδό Δροσίνη (Photos)

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι της Οδού Δροσίνη, στο Αγρίνιο μιας κι από χθες δεν έχουν πρόσβαση σε τηλεοπτικό σήμα, όλων των καναλιών, εξαιτίας όπως υποστηρίζουν, τη λειτουργία κεραίας τηλεφωνίας η οποία έχει τοποθετηθεί στην ταράτσα πολυκατοικίας που βρίσκεται επί της Οδού.

  • Η όλη υπόθεση ξεκίνησε πριν από μήνες όταν έγινε γνωστή η πρόθεση μεγάλης εταιρείας κινητής τηλεφωνίας να εγκαταστήσει κεραία στην περιοχή και παρά τις κινητοποιήσεις πενήντα (50) οικογενειών δεν απετράπη η εγκατάστασή της.

Σύμφωνα με τον κάτοικο της περιοχής κ. Λεωνίδα Αθανασάκη και μετά από επικοινωνία με εκπρόσωπο της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας το πρόβλημα της μη λήψης τηλεοπτικού σήματος όχι μόνο δεν αποκαταστάθηκε, αλλά και το τηλέφωνο του αρμόδιου τμήματος (παρεμβολών) της εταιρείας είναι μόνιμα εκτός λειτουργίας!!!

Οι κάτοικοι της περιοχής εμφανίζονται αποφασισμένοι να ενημερώσουν κάθε αρμόδια αρχή και φορέα για την έλλειψη φίλτρων στην κεραία που έχει προκαλέσει το πρόβλημα σε δεκάδες κατοίκους της περιοχής, ενώ εκφράζουν και φόβο για κίνδυνο υγείας και κάνουν έκκληση για την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος που έχει προκαλέσει αναστάτωση στην συγκεκριμένη περιοχή.