Αγρίνιο: «Welcome to UP 2023» με τον Φοίβο Δεληβοριά στην κατάμεστη Πλ. Δημοκρατίας (Videos – Photos)

Αγρίνιο: «Welcome to UP 2023» με τον Φοίβο Δεληβοριά στην κατάμεστη Πλ. Δημοκρατίας

  • Στο πλαίσιο διοργάνωσης του Φεστιβάλ Υποδοχής Νέων Φοιτητών «Welcome to UP 2023», μια πρωτοβουλία του Πανεπιστήμιου Πατρώνυλοποιούμενη με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Επιμελητήριου Αχαΐας, ο Δήμος Αγρινίου ανταποκρίθηκε με ενθουσιασμό στο κάλεσμα συμμετοχής στην πρωτοποριακή αυτή διοργάνωση, που αλλάζει τον τρόπο υποδοχής των νεοεισερχόμενων φοιτητών.

Πρόκειται για μια μεγάλη γιορτή, που επιδιώκει να φέρει σε επαφή τους νέους φοιτητές με τον φιλόξενο τόπο μας και τους πολίτες του. Η πόλη γίνεται μια αγκαλιά και με την ουσιαστική συνδρομή των Φορέων της αποδεικνύει ότι θέλει και μπορεί να συλλειτουργήσει ως προς την ενίσχυση και την εδραίωση του Πανεπιστημίου στο Αγρίνιο.

Το «Welcome to UP 2023» ξεκίνησε στο Αγρίνιο το βράδυ της Πέμπτης, 19 Οκτωβρίου 2023 λίγο μετά τις 21:00 με τη συναυλία του Φοίβου Δεληβοριά στην Πλατεία Δημοκρατίας.

Με το γενναίο πλήρωμα των φίλων (Σωτήρης Ντούβας, Κωστής Χριστοδούλου, Κώστας Παντέλης, YoelSoto) και με την εκλεκτή συμμετοχή του παραγωγού της «Καλλιθέας» Χρήστου Λαϊνά,
ήρθαν από το παράλληλο σύμπαν της πραγματικότητας στον συναυλιακό χώρο για να βρουν ό,τι δε φαίνεται, ό,τι ήταν πάντα δίπλα μας, ό,τι δε σταμάτησε ποτέ.

Μια μουσική παράσταση βασισμένη σε όλη την τραγουδοποιία του Φοίβου από τα 16 του έως σήμερα, με ηλεκτρισμό και συγκίνηση, με τον αρχαίο θησαυρό στο σεντούκι και τον καθρέφτη σπασμένο διά παντός.

Ακολουθούν αποσπασματικά βίντεο και πλούσιο φωτογραφικό υλικό:

Συντελεστές:

Κωστής Χριστοδούλου – Πλήκτρα

Σωτήρης Ντούβας – Τύμπανα

Κώστας Παντέλης – Κιθάρες

YoelSoto – Μπάσο

Χρήστος Λαϊνάς – Κιθάρες, synth