Στο Αγρίνιο σημειώθηκαν τις βραδινές ώρες της 14ης Απριλίου νέες συλλήψεις νεαρών για όπλα, ναρκωτικά και παρεμβάσεις του Κ.Ο.Κ.
Πιο αναλυτικά:
Στη σύλληψη δύο ατόμων, ηλικίας 27 και 19 ετών, προχώρησαν το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας, 14 Απριλίου στις 21:30 Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο Αγρίνιο, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, περί όπλων και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).
Κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου σε δίκυκλο όχημα, διαπιστώθηκε πως ο οδηγός στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.
Επιπλέον, στην κατοχή των δύο νεαρών εντοπίστηκαν δύο μαχαίρια – ένα σταθερής λάμας και ένα αναδιπλούμενο – καθώς και μικροποσότητα αποξηραμένης ινδικής κάνναβης, βάρους 1,3 γραμμαρίων.
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για τις προαναφερθείσες παραβάσεις.
Διαβάστε επίσης: Αγρίνιο – Πλατεία Δημοκρατίας: Εκδήλωση τιμής για τα 81 χρόνια από την εκτέλεση των «120»
Πηγή: Αγρίνιο: Νέες συλλήψεις νεαρών για όπλα, ναρκωτικά και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.
Σχετικά Άρθρα
Αγρίνιο: Παρίσταναν τους Λογιστές, πήραν κάρτες και PIN από 88χρονο
Αγρίνιο: Τοποθετήθηκαν κάμερες στις «έξυπνες» διαβάσεις στην Εθνική Οδό
Τραγωδία στο Ζευγαράκι Μακρυνείας: Άφησε την τελευταία του πνοή ο 30χρονος Σίμος Κανέλος