Αγρίνιο: Ο Γ. Καλπούζος παρουσίασε το βιβλίο του «ραγιάς – Μέρες και Νύχτες 1821»(Videos – Photos)

Ο Δήμος Αγρινίου, το Βιβλιοπωλείο ΒΙΒΛΙΟΤΡΟΠΙΟ και οι εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ συνδιοργάνωσαν την παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Γιάννη Καλπούζου με τίτλο: «ραγιάς – Μέρες και Νύχτες 1821» στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου, στις 19:00 το απόγευμα της Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021.

  • Τον συγγραφέα προλόγισαν η αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Αγρινίου κ. Μαρία Παπαγεωργίου και η υπεύθυνη του βιβλιοπωλείου ΒΙΒΛΙΟΤΡΟΠΙΟ κ. Ματίνα Δάμπλια.

Ο κόσμος που παραβρέθηκε στην εκδήλωση παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον την παρουσίαση του μυθιστορήματος «ραγιάς – Μέρες και Νύχτες 1821», η οποία έγινε με πολλές αναφορές σε σημεία του βιβλίου από τον ίδιο τον συγγραφέα κ. Γιάννη Καλπούζο.

Οι ιστοσελίδες του «Agrinio365» Media Group (Antenna-Star.gr και AgrinioTimes.gr) σας ματαφέρουν βίντεο και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την παρουσίαση:

Ο συγγραφέας Γιάννης Καλπούζος μίλησε στον Antenna Star 103.5 και την εκπομπή «Αυτή είναι η ζωή» με τη Νάντια Μπούτα για το μυθιστόρημά του με τίτλο: «ραγιάς – Μέρες και Νύχτες 1821», το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Οκτωβρίου 2021. Ακούστε τη συνέντευξη εδώ.