Στο Αγρίνιο ο νέος Πρόεδρος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης

Στο Αγρίνιο ο νέος Πρόεδρος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης

  • Την πρώτη του επίσκεψη στην Αιτωλοακαρνανία και πιο συγκεκριμένα στο Αγρίνιο αναμένεται να πραγματοποιήσει την ερχόμενη εβδομάδα σύμφωνα με πληροφορίες του sinidisi.gr ο Πρόεδρος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης.

Χωρίς ακόμη να είναι οριστικοποιημένο, φαίνεται πως το επιτελείο του Προέδρου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Στέφανου Κασσελάκη επιλέγει την ερχόμενη Τετάρτη ή Πέμπτη, 4 ή 5 Οκτωβρίου, για να έρθει να δώσει την τελική ώθηση στις υποψηφιότητες του Κωνσταντίνου Καρπέτα για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και του Δημήτρη Τραπεζιώτη για τον Δήμο Αγρινίου.

Δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει αν θα πρόκειται για μια εκδήλωση με αμιγώς προεκλογικό χαρακτήρα ή θα έχει και χαρακτηριστικά για την γνωριμία των μελών και των φίλων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία στην περιοχή.

Χωρίς αμφιβολία, πρόκειται για ενδιαφέρουσα εξέλιξη αφού αρκετός κόσμος θα θελήσει να βρεθεί σε μια τέτοια πρωτοβουλία ενώ θα μετρηθεί και η διάθεση όλων των εσωτερικών τάσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. απέναντι στο πρόσωπο του νέου Προέδρου, ο οποίος τόσο έχει συζητηθεί.