Αγρίνιο: Ο Συνδυασμός του Δημήτρη Τραπεζιώτη για το συντριβάνι στην Πλ. Δημοκρατίας (Video)

Αγρίνιο: Ο Συνδυασμός του Δημήτρη Τραπεζιώτη για το συντριβάνι στην Πλ. Δημοκρατίας

  • «Ανευθυνότητες και προχειρότητες της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής που δημιουργούν κίνδυνο ατυχημάτων με έργα χωρίς μελέτες», αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Παράταξη «Αγρίνιο Ανοιχτό και Πράσινο» με Επικεφαλής και Υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τραπεζιώτη.

Πιο αναλυτικά:

«Η σημερινή Δημοτική Αρχή, αφού έχει εξαντλήσει την δράση της στην ανακατασκευή της ασφάλτου και στο σφράγισμα του εδάφους με τσιμέντα και πλάκες, σε μία πόλη που τους θερινούς μήνες μετατρέπεται σε θερμοκήπιο και οι κάτοικοι δραπετεύουν όπως μπορούν, προκειμένου να ρίξει στάχτη στα μάτια των πολιτών κατασκεύασε αυθαίρετα, χωρίς μελέτες πρόχειρα και ανεύθυνα ένα προβληματικό σιντριβάνι στην Κεντρική Πλατεία Δημοκρατίας.

Εδώ θα πρέπει να επισημάνουμε και να ενημερώσουμε ότι οποιαδήποτε παρέμβαση και έργο σε υφιστάμενη πλατεία, απαγορεύεται χωρίς μελέτες και εγκρίσεις.

Απόδειξη της προχειρότητας αυτής είναι το γεγονός ότι τα νερά του συντριβανιού διασκορπίζονται και πέφτουν στις βάσεις των παρακείμενων δέντρων τα οποία κινδυνεύουν να ξεραθούν.

Για το λόγο αυτό η Δημοτική Αρχή κατασκεύασε εκ των υστέρων, μετά από διαμαρτυρίες πολιτών, τσιμεντένια αναχώματα γύρω από τη βάση των δέντρων πλην όμως ανεπιτυχώς.

Επίσης τα νερά του συντριβανιού λόγω κακοτεχνίας διασκορπίζονται στο χώρο της πλατείας παράγοντας κίνδυνο ατυχημάτων για τα παιδιά και τους λοιπούς διερχόμενους πολίτες.

Το βίντεο που δημοσιεύουμε είναι η πλέον εύγλωττη απόδειξη για τις προχειρότητες και τις ανευθυνότητες της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής και των κινδύνων που δημιουργεί, με δική της αποκλειστική ευθύνη, για την σωματική ακεραιότητα και τη ζωή των κατοίκων του Δήμου μας».