«Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» – Κώστας Πιστιόλας: «Οι πολίτες δε σταματούν να μας συγκινούν» (Photos)

Την Αγορά του Αγρινίου, στο κέντρο της πόλης, επισκέφτηκε το Σάββατο (09/09) ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου και Επικεφαλής του Συνδυασμού «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» Κώστας Πιστιόλας, συνοδευόμενος από Υποψήφιους του Συνδυασμού.

  • Ο Κώστας Πιστιόλας έτυχε θερμής ανταπόκρισης από τους πολίτες που συνάντησε στο κέντρο του Αγρινίου, άκουσε με προσοχή τις επισημάνσεις και τους προβληματισμούς τους, ενώ υπερτόνισε την ανάγκη στήριξης της Αγοράς του Αγρινίου και των τοπικών επιχειρήσεων, με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και δράσεις, πρόβλεψη που υπάρχει στο Πρόγραμμα του Συνδυασμού «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά», που αναμένεται να παρουσιαστεί άμεσα στους πολίτες του Αγρινίου.

Όπως ανέφερε σχετικά ο Κώστας Πιστιόλας:

«Οι πολίτες δε σταματούν να μας συγκινούν με την ενθουσιώδη υποδοχή τους όλο αυτό το διάστημα και αυτό που μάς λένε οι περισσότεροι είναι να συνεχίσουμε πιο δυναμικά.

Τούς ευχαριστούμε για την υποστήριξη και δεσμευόμαστε να προχωρήσουμε ακόμη πιο δυνατά και να «οργώσουμε» κάθε γειτονιά, για να μιλήσουμε για το Πρόγραμμά μας για το Αγρίνιο της νέας εποχής.

Στόχος του Συνδυασμού μας είναι η στήριξη της τοπικής αγοράς με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και σχέδιο που θα ανακοινώσουμε άμεσα.

Δε χάνουμε ούτε μέρα και συνεχίζουμε όλοι μαζί για την τολμηρή αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος μας!».