Αγρίνιο – «Οδυσσέας»: Νέο πρόγραμμα με τίτλο «Ιστορίες από… Σπίτι»

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας «Οδυσσέας» σε συνεργασία με τον Ο.ΚΑ.ΝΑ, θα υλοποιήσει Ομάδα Γονέων παιδιών  ηλικίας (6-12 ετών). 

  • Κατά την διάρκεια της ομάδας οι γονείς που θα συμμετέχουν θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν, να ακούσουν και να μοιραστούν εμπειρίες και γνώσεις για βασικά θέματα που αφορούν στο μεγάλωμα των παιδιών τους, την αναγνώριση αναγκών και συναισθημάτων τους και την ενίσχυση του γονεϊκού τους ρόλου.

Οι συναντήσεις της ομάδας θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο και θα ολοκληρωθούν Δεκέμβριο και θα πραγματοποιούνται ανά δεκαπενθήμερο (κάθε δεύτερη Δευτέρα) στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης (Φλώρας Καραπαπά 3, 3ος Όροφος). Η διάρκεια της ομάδας  θα είναι 5 συναντήσεις και η κάθε συνάντηση θα είναι  (2 ώρες) (17 :30 – 19:30)

Ο μέγιστος αριθμός ατόμων στην ομάδα είναι 15 άτομα

Μετά την ολοκλήρωση της ομάδας θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης

Υπεύθυνη Ομάδας: Ιωάννα Σταθοπούλου, Κοινωνική Λειτουργός, Msc – Επιστημονικό Στέλεχος 

 

Αιτήσεις μπορείτε να αποστέλλετε μόνο ηλεκτρονικά, (κατεβάστε την αίτηση) στη διεύθυνση odysse@agr.forthnet.gr  από Δευτέρα 04/10 έως και Παρασκευή 15/10 τηλέφωνα επικοινωνίας (2641055275 & 2641028770) 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Covid-19

Η Επιστημονικά Υπεύθυνη 

 Dr Αθανασία Δημητρίου