Αγρίνιο: Οργή πολιτών – Αναστέλλονται επ’ αόριστον τα τακτικά χειρουργεία στο Νοσοκομείο

Στην κυριολεξία στα «κάγκελα» βρίσκονται γιατροί, νοσηλευτές αλλά πολύ περισσότερο οι πολίτες με τις εξελίξεις που υπάρχουν τις τελευταίες ημέρες στο Νοσοκομείο Αγρινίου. 

Από την 1η Σεπτεμβρίου όπου και σημειώθηκε μικρή κινητοποίηση στην είσοδο των τακτικών χειρουργείων του Νοσοκομείου Αγρινίου οι εξελίξεις είναι άμεσες και αλληλένδετες.

Η απόφαση της Κυβέρνησης να οδηγηθούν σε αναστολή όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί έχει οδηγηθεί στη μείωση του προσωπικού με αποτέλεσμα να αναβάλλονται επ’ αόριστον όλα τα τακτικά χειρουργεία κάτι το οποίο έχει εξοργίσει άπαντες και ιδιαίτερα τους ίδιους τους ασθενείς που περιμένουν καιρό τώρα, περισσότερο από έναν χρόνο, για να υποβληθούν σε κάποιο χειρουργείο είτε αυτό αφορά το γόνατο, το μάτι ή κάτι άλλο που χρίζει άμεσης ιατρικής περίθαλψης.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα και με βάση τα όσα συμβαίνουν το Νοσοκομείο Αγρινίου θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι μία… ωρολογιακή βόμβα ικανή να σκάσει στα χέρια οποιουδήποτε από τη στιγμή μάλιστα που δεν υπάρχει η παραμικρή επίσημη ανακοίνωση από τους αρμόδιους Διοικητές και αυτό γιατί έχει δοθεί σχετική εντολή από τον Διοικητή της 6ης Υ.ΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη.

Κάτι πρέπει να γίνει και μάλιστα άμεσα, δε είναι δυνατόν ο κόσμος να υποφέρει κυριολεκτικά και το Νοσοκομείο Αγρινίου να είναι ανοιχτό-κλειστό μη μπορώντας να προσφέρει ούτε τα απολύτως απαραίτητα στους συνανθρώπους μας.


Επιμέλεια: Παρασκευάς Μάζης

«Agrinio365» Media Group (Antenna-Star.gr – AgrinioTimes.gr)