Πριν δύο εβδομάδες άναψε στο Αγρίνιο ο Χριστουγεννιάτικος Διάκοσμος, ενώ από νωρίς σήμερα το πρωί συνεργείο του Δήμου Αγρινίου -και παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες- ξεκίνησε τις απαραίτητες εργασίες για την τοποθέτηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου επάνω στην Κεντρική Πλατεία.
- Όπως, έγραψε από χθες το Antenna-Star.gr (Δείτε ΕΔΩ) είθισται την επομένη της Επετείου από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου να ξεκινούν οι εργασίες τοποθέτησης και στολισμού του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου έτσι ώστε όλα να είναι έτοιμα για τη φωταγώγησή του το απόγευμα της Παρασκευής, 9 Δεκεμβρίου στις 19:00 εκτός συγκλονιστικού -καιρικού- απροόπτου.
Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι αύριο. Το Δέντρο είναι περίπου 15 μέτρα και πληροφορίες αναφέρουν πως προέρχεται από γειτονική πόλη.



















Σχετικά Άρθρα
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: Πρώτη εντός έδρας νίκη μετά τα 100α Γενέθλια της 9ης Μαρτίου!
Λίμνη Τριχωνίδα – 15ο Lake Volley: Ολοκληρώθηκε με ρεκόρ συμμετοχών και δυνατές αθλητικές αναμετρήσεις
Γωγώ Μαστροκώστα: «Ραγίζει» καρδιές η ανάρτηση της κόρης της Βικτώρια, θα έκλεινε τα 56 της χρόνια