Πριν δύο εβδομάδες άναψε στο Αγρίνιο ο Χριστουγεννιάτικος Διάκοσμος, ενώ από νωρίς σήμερα το πρωί συνεργείο του Δήμου Αγρινίου -και παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες- ξεκίνησε τις απαραίτητες εργασίες για την τοποθέτηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου επάνω στην Κεντρική Πλατεία.
- Όπως, έγραψε από χθες το Antenna-Star.gr (Δείτε ΕΔΩ) είθισται την επομένη της Επετείου από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου να ξεκινούν οι εργασίες τοποθέτησης και στολισμού του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου έτσι ώστε όλα να είναι έτοιμα για τη φωταγώγησή του το απόγευμα της Παρασκευής, 9 Δεκεμβρίου στις 19:00 εκτός συγκλονιστικού -καιρικού- απροόπτου.
Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι αύριο. Το Δέντρο είναι περίπου 15 μέτρα και πληροφορίες αναφέρουν πως προέρχεται από γειτονική πόλη.



















Σχετικά Άρθρα
Παναγιώτης Στεργίου: Η «Νέα Εποχή» επιζητεί και επιδιώκει να πάει μπροστά το Ποδόσφαιρο της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας
Stoiximan SL1 Play Outs – Παναιτωλικός: Από 6 έως 10 ευρώ τα εισιτήρια για το ματς με τον Πανσερραϊκό
Ζέτα Μακρυπούλια: «Το Πάσχα για μένα σημαίνει Ποταμούλα Αγρινίου και οικογένεια»