Τo Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛ.Ο.Π.Υ.) και η «Αναπτυξιακή Εχινάδων και Αιτωλοακαρνανίας Α.Ε.», διοργάνωσαν από κοινού, το μεσημέρι της Παρασκευής, 17 Φεβρουαρίου 2023, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου, ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Π.Ο.Α.Υ. Εχινάδων Νήσων & Αιτωλοακαρνανίας»
- Oι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για τo χρονικό χωροθέτησης και έκδοσης του Προεδρικού Διατάγματος (Π.Δ.) της εν λόγω Π.Ο.Α.Υ.
Επίσης, έγιναν αναλυτικές παρουσιάσεις των διαβουλεύσεων τόσο με τις Υπηρεσίες όσο και με τους τοπικούς φορείς, όπως και παρουσίαση της μελλοντικής εικόνας της ιχθυοκαλλιεργητικής δραστηριότητας με βάση τους άξονες και τους κανόνες που θέτει το Π.Δ.
Έγινε αναλυτική παρουσίαση σχετικά με το πρόγραμμα περιβαλλοντικών μετρήσεων που έχουν ήδη υλοποιηθεί καθώς και εκείνων που πρόκειται με βάση το Π.Δ. να προγραμματιστούν.
- Ο Κώστας Μπόκας: Π.Ο.Α.Υ. Εχινάδων Νήσων και Αιτωλοακαρνανίας
Ο Πρ. του ΕΛ.Ο.Π.Υ. Απόστολος Τουραλιάς για την Π.Ο.Α.Υ. Εχινάδων Νήσων και Αιτωλοακαρνανίας
Ο Φίλιππος Πετρίδης της «AMBIO Α.Ε.» για τον Σχεδιασμό Βιώσιμης Ανάπτυξης
Ο Κώστας Μπόκας για την Π.Ο.Α.Υ. Εχινάδων Νήσων και Αιτωλοακαρνανίας – Διευκρινίσεις
Σχετικά Άρθρα
Super League K19: Ο Παναιτωλικός πήρε «λευκή» ισοπαλία από τον Άρη!
Ο Μίλτος Ζαμπάρας κατέθεσε ερώτηση για τις αποζημιώσεις των Αλιέων που είναι σε εκκρεμότητα
Νέα Αριστερά Αιτωλοακαρνανίας: Μείωση παραγωγής νωπού αγελαδινού γάλακτος