Αγρίνιο: Βίντεο-παρουσίαση του λογότυπου και του ονόματος του συνδυασμού του Κ. Πιστιόλα

Το όνομα και το λογότυπο του συνδυασμού του δημοσιοποίησε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου Κώστας Πιστιόλας.

  • «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» είναι το όνομα που επιλέξαμε. Είναι μια προτροπή, ένα στόχος, ένας πήχης για όλους μας που οφείλουμε να υπερβούμε για το Αγρίνιο που οραματιζόμαστε. Είναι η αποφασιστικότητα που πρέπει να διέπει μια τολμηρή αλλαγή που έχει ανάγκη ο Δήμος μας», αναφέρει αρχικά ο Κώστας Πιστιόλας.

Δείτε το βίντεο-παρουσίαση του λογότυπου και του ονόματος του συνδυασμού:

«Τα χρώματα, που χρησιμοποιούνται, συμβολίζουν το υδάτινο στοιχείο (μπλε), αλλά και το πράσινο ως βασικά στοιχεία του περιβάλλοντος που κυριαρχούν στον Δήμο μας και αποτυπώνουν το όραμά μας για ένα πράσινο Δήμο βιώσιμης ανάπτυξης», τονίζει χαρακτηριστικά ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου.

«Το κυρίαρχο και απαραίτητο στοιχείο όμως που απαιτείται για να επιτευχθούν όλα είναι η ενότητα. Το Αγρίνιο μας ενώνει. Να νιώσουμε τον Δήμο ως το κοινό μας σπίτι. Ενότητα, μακριά από κομματικές διαφορές. Ενότητα κοινωνική αλλά και ενδοδημοτική», όπως επισημαίνει με νόημα ο Κώστας Πιστιόλας.

Και καταλήγει στη δήλωσή του:

«Η επιλογή μας είναι να συμβολιστεί αυτός ο στόχος της ενότητας, βασικό δομικό στοιχείο της προσπάθειάς μας, με μια διαφορετική, μοντέρνα γραμμική απεικόνιση του Δημοτικού μας Μεγάρου!».