Αιτωλικό: Σύλληψη δύο ημεδαπών για τα κατά περίπτωση αδικήματα του νέου πλαισίου περί ευζωίας ζώων συντροφιάς και του νόμου περί όπλων (παραβίαση όρων ασφαλούς φύλαξης)
- Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε περιοχή του Αιτωλικού, με την χρήση κυνηγετικού όπλου, θανάτωσε ένα χοίρο ημεδαπού άνδρα.
Παράλληλα, συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του όπλου, διότι παραβίασε τους όρους ασφαλούς φύλαξης αυτού.
Στον κατηγορούμενο που θανάτωσε το ζώο βεβαιώθηκε από τους Αστυνομικούς το διοικητικό πρόστιμο των (30.000) ευρώ.







Σχετικά Άρθρα
Α’ Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας: Η Αθλητική Ένωση Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου στο πλευρό του Νόνι Λίμα
Δήμος Αγρινίου: Την Τετάρτη (30/09) η 10η Τακτική Συνεδρίαση, ανοικτή στο κοινό και με live μετάδοση
Χριστίνα Σταρακά: «Υπό εξέταση τα τρία ακίνητα της Δ.ΥΠ.Α. στο Αγρίνιο για Κοινωνική Κατοικία, αλλά χωρίς χρονοδιάγραμμα»