Συνελήφθησαν επτά άτομα σε περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας για διεξαγωγή τυχερού παιγνίου – Οι συλληφθέντες έπαιζαν χαρτοπαίγνια σε καφενείο.
- Συνελήφθησαν, σήμερα τα ξημερώματα, σε περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, επτά άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά τα παίγνια.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την διενέργεια παράνομων τυχερών παιγνίων, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, πραγματοποίησαν έλεγχο στο καφενείο, όπου συνέλαβαν επ΄αυτοφώρω τον υπεύθυνο του χώρου και έξι παίκτες, οι οποίοι συμμετείχαν σε τυχερά χαρτοπαίγνια.
Οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ως πειστήρια τέσσερις τράπουλες, ένα αριθμημένο σημειωματάριο και το χρηματικό ποσό των (504) ευρώ.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.







Σχετικά Άρθρα
Super League – Παναιτωλικός: Μία ισοπαλία και δύο ήττες για τις Ομάδες Υποδομών
Stoiximan SL1 Play Outs – Σεμπάστιαν Λέτο: «Ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο»
Stoiximan SL1 Play Outs – Γιάννης Αναστασίου: «Στην έδρα μας το επόμενο Σάββατο θα είναι άλλο το παιχνίδι»