Εξιχνιάστηκε ληστεία σε οικία ημεδαπών στη Ναύπακτο – Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των τριών δραστών και σε βάρος τους σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία.
- Εξιχνιάσθηκε, μετά από μεθοδική έρευνα, των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, υπόθεση ληστείας, που διαπράχθηκε, τον Σεπτέμβριο του έτους 2017 σε περιοχή της Ναυπακτίας.
Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για ληστεία, σε βάρος τριών ημεδαπών ανδρών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.
Ειδικότερα, οι τρεις δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, φορώντας κουκούλες, διέρρηξαν οικία ημεδαπού ζευγαριού και εισήλθαν στο εσωτερικό της. Αφού άσκησαν σωματική βία στον άνδρα και απείλησαν τη γυναίκα αφαίρεσαν 1.500 ευρώ και προσωπικά έγγραφα των παθόντων.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των δραστών έχει υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.







Σχετικά Άρθρα
UCL – Ολυμπιακός: Ήττα από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν, απομακρύνεται η πρόκριση και το πριμ
Δήμος Αγρινίου: Απελευθέρωση υδάτων στα φράγματα του Αχελώου – Ισχύοντα μέτρα ασφάλειας
Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Λήψη μέτρων ασφαλείας λόγω αύξησης απορροής υδάτων από το Φράγμα Καστρακίου