Ακούει η 6η Υ.ΠΕ.;

Έχει περάσει ένας μήνας και κάτι από τις 20 Φεβρουαρίου, που ο Δήμος Αγρινίου υπέδειξε τέσσερις σημαντικούς χώρους στην καρδιά της πόλης του Αγρινίου στη διοίκηση της 6ης Υ.ΠΕ., για να αναπτυχθούν εμβολιαστικές γραμμές, οι οποίες θα αύξαναν σημαντικά τους ρυθμούς του εμβολιασμού στην περιοχή μας. Το ίδιο έπραξε και ο Δήμος Μεσολογγίου.

Μέχρι σήμερα όμως καμία επίσημη αντίδραση από την 6η Υ.ΠΕ. δεν έχουμε.

Ένας από τους χώρους που διατέθηκαν στην παραπάνω υγειονομική υπηρεσία είναι και η ανακαινισμένη παλιά δημοτική αγορά, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και η οποία θα μπορούσε, τηρουμένων των αναλογιών, να μετατραπεί σε έναν κεντρικό εμβολιαστικό σταθμό, όπως αυτός της Αθήνας που στεγάζεται στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo, έτσι ώστε να μην είναι αναγκασμένοι οι συμπολίτες μας να σπαταλούν χρόνο και χρήμα για να καταφύγουν στο Αιτωλικό, το Θέρμο ή όπου αλλού, για να εμβολιαστούν.

Μήπως θα έπρεπε η 6η Υ.ΠΕ. να κοιτάξει και προς αυτή την κατεύθυνση, την ώρα μάλιστα που εκτός από τους χώρους οι δύο μεγαλύτεροι οργανισμοί της τοπικής αυτοδιοίκησης του νομού έχουν διαθέτουν και το κατάλληλο προσωπικό για την στελέχωσή τους.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ούτε τα προβλήματα που υπάρχουν στην υλοποίηση μιας τέτοιας ιδέας, ούτε το κόστος που το στήσιμο μιας τέτοιας υποδομής προϋποθέτει.

  • Από την άλλη όμως δεν μπορούμε να αντιληφθούμε και την σιωπή που διακρίνει τη διοίκηση του κ. Καρβέλη.

Δεν πρέπει κάποια στιγμή να έχουμε ένα δείγμα, ότι η 6η ΥΠΕ άκουσε τουλάχιστον την προσφορά, την αξιολόγησε και κατέληξε σε μια απόφαση.

Ένα ευχαριστώ, τουλάχιστον, είπε;


Λευτέρης Τηλιγάδας
«Agrinio 365» Media Group | AgrinioTimes.gr, Antenna-Star.gr