Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε χαμηλή προς μέτρια φωτιά.
Σε ένα μπολ βάζουμε το γιαούρτι, το αβγό, το σπορέλαιο, τη ζάχαρη, αλάτι, το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τη σόδα, θυμάρι και ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα χειρός μέχρι να έχουμε έναν χυλό.
Βάζουμε 1 κ.σ. σπορέλαιο στο τηγάνι και προσθέτουμε 1 κ.σ. από το μείγμα. Ψήνουμε 1-2 λεπτά από κάθε πλευρά. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία για όλο το μείγμα προσθέτοντας 1 κ.σ. σπορέλαιο σε κάθε δόση.
Για τη σύνθεση
Τοποθετούμε στο πιάτο σερβιρίσματος ένα pancake.
Απλώνουμε 1 κ.σ. τζατζίκι, βάζουμε 1 φέτα ντομάτας, λίγο κρεμμύδι, μαϊντανό, το ¼ από τον γύρο κοτόπουλου και καλύπτουμε με άλλο ένα pancake. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία άλλη μια φορά για να σχηματίζουμε ένα μπέργκερ.
Ετοιμάζουμε όλα τα pancakes και σερβίρουμε με πατάτες τηγανητές.
Σχετικά Άρθρα
Ο Φάνης Τσιάμης στον Antenna Star 103.5: «Όλο το Αγρίνιο σε ρυθμούς Κρήτης και Τζιάς» (Ηχητικό)
Όλοι στο Δ.Α.Κ. Αγρινίου για το 5ο Τουρνουά Μπάσκετ «Μαργαρίτα Σαπλαούρα» (Ηχητικό)
Ο Δημοσθένης Ταμπακέλης στον Antenna Star 103.5 για τον Φιλανθρωπικό Αγώνα Μπάσκετ (Ηχητικό)