Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε χαμηλή προς μέτρια φωτιά.
Σε ένα μπολ βάζουμε το γιαούρτι, το αβγό, το σπορέλαιο, τη ζάχαρη, αλάτι, το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τη σόδα, θυμάρι και ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα χειρός μέχρι να έχουμε έναν χυλό.
Βάζουμε 1 κ.σ. σπορέλαιο στο τηγάνι και προσθέτουμε 1 κ.σ. από το μείγμα. Ψήνουμε 1-2 λεπτά από κάθε πλευρά. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία για όλο το μείγμα προσθέτοντας 1 κ.σ. σπορέλαιο σε κάθε δόση.
Για τη σύνθεση
Τοποθετούμε στο πιάτο σερβιρίσματος ένα pancake.
Απλώνουμε 1 κ.σ. τζατζίκι, βάζουμε 1 φέτα ντομάτας, λίγο κρεμμύδι, μαϊντανό, το ¼ από τον γύρο κοτόπουλου και καλύπτουμε με άλλο ένα pancake. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία άλλη μια φορά για να σχηματίζουμε ένα μπέργκερ.
Ετοιμάζουμε όλα τα pancakes και σερβίρουμε με πατάτες τηγανητές.
Σχετικά Άρθρα
ΑΝΤ1 – «Rouk Zouk»: Δεν είναι όλα… τέλεια, ο Αγρινιώτης Γιάννης Μπλίκας έκανε λάθος στο πιο κρίσιμο σημείο…
Σάκης Ρουβάς: Με μελιτζάνες, αγγουράκια κι άλλα ζαρζαβατικά ο Κερκυραίος για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος
Mega Channel – «The Chase»: Ηττήθηκε στον Τελικό από τον «Αδέκαστο Επιθεωρητή» ο Αγρινιώτης Κοσμάς Δημητρίου