Σεισμός σημειώθηκε περίπου στις 8 το πρωί, και έγινε αισθητός στην Πάτρα, τη Ναύπακτο και σε άλλες περιοχές της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας.
- Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε έξι χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Ναυπάκτου, ενώ το εστιακό βάθος προσδιορίστηκε στα 10 χιλιόμετρα.
Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, η σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 3,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο ήταν τρία χιλιόμετρα νότια, νοτιοδυτικά της Ναυπάκτου.
ΑΠΕ-ΜΠΕ







Σχετικά Άρθρα
Superbet League 2 – Πανσερραϊκός: Ο Αγρινιώτης Μιχάλης Μπουκουβάλας βοηθός του Αλέξανδρου Βοσνιάδη
Stoiximan SL1: Πρόεδρος για φέτος ο Αλαφούζος και του χρόνου ο Μαρινάκης, πέφτουν δύο και ανεβαίνουν δύο!
Superbet League 2 – Athens Kallithea: Μετά τον Μάρκο Μαρκόφσκι και ο… Σεμπάστιαν Μλάντεν!