Αγρίνιο: Ξεκίνησε η λειτουργία του καταστήματος πώλησης προϊόντων, σε έναν εκπληκτικό χώρο, που παράγουν οι εταιρείες του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Ένωση» Αγρινίου.
- Καταπληκτικά γαλακτομικά είδη από την «Αμφιλοχίας Γη» (Αμφιγάλ) ελιές σε πολλές και ιδιαίτερες συσκευασίες από το εργοστάσιο του Συνεταιρισμού στη Σπολάιτα, ντόπιο μέλι, όσπρια και πολλά άλλα είδη διατροφής βρίσκονται στα ράφια του καταστήματος.
Το κατάστημα βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το κεντρικό κτίριο της Διοίκησης του Συνεταιρισμού, στην Οδό Παπαϊωάννου στο Αγρίνιο.





















Σχετικά Άρθρα
Ο Κώστας Πιστιόλας περί εκβιασμού εργαζόμενης για το ψηφοδέλτιο: «Η συκοφαντία κατέρρευσε και με τον πλέον επίσημο τρόπο»
Χριστίνα Σταρακά: «Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. μετέφερε στο Ευρωκοινοβούλιο την αγωνία των Κτηνοτρόφων για την Ευλογιά»
Νεκτάριος Φαρμάκης: «Η απόσταση από τα αστικά κέντρα δεν πρέπει να σημαίνει απόσταση από τις ευκαιρίες»