Άλλη μία απώλεια συγκλονίζει τις τελευταίες ώρες την Αιτωλοακαρνανία, ο Αντώνιος Ζωϊτάκης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών και στη Ναύπακτο πενθούν για τον χαμό του.
Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη, 2 Δεκεμβρίου 2025 και ώρα 10:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Σίμου Ναυπακτίας.
Η σορός θα βρίσκεται στην Εκκλησία μισή ώρα νωρίτερα, από τις 10:30 και θα τη συνοδεύσουν για το τελευταίο «αντίο» τα αδέλφια Έλλη & Αθανάσιος Σωτηρόπουλος, τα ανίψια Γεωργία & Φώτης, Μάριος & Δημήτριος, οι θείοι, λοιποί συγγενείς, φίλοι και γνωστοί.
Διαβάστε επίσης: Αθανάσιος Κοντονίκας: Στην Αμφιλοχία πενθούν συγγενείς και φίλοι για την απώλεια του 60χρονου
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Αθανάσιος Βουτσινάς: «Έφυγε» σε ηλικία 67 ετών, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μάστρου το τελευταίο «αντίο»
Ευαγγελία Ντάλα: Πενθούν στο Χρυσοβέργι Ι.Π. Μεσολογγίου για την απώλεια της 70χρονης
Δημήτρης Χαντάκιας: «Έφυγε» σε ηλικία 82 ετών ο παππούς του Ποδοσφαιριστή, πένθος στην Κατούνα