Η Εθνική Οδός Αμφιλοχίας – Άρτας στο επίκεντρο των εξελίξεων καθώς το πρωί της 3ης Δεκεμβρίου σημειώθηκε τροχαίο με εκτροπή οχήματος, απεγκλώβισαν τον ηλικιωμένο οδηγό.
Τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 10:30 το πρωί της Τετάρτης, 3 Δεκεμβρίου 2025 στο 7ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αμφιλοχίας – Άρτας, στη διασταύρωση Αμπελακίου, όταν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του για λόγους που παραμένουν υπό διερεύνηση και κατέληξε σε παρακείμενο χωράφι.
Ο ηλικιωμένος οδηγός, που βρέθηκε εγκλωβισμένος μέσα στο όχημα, είχε τις αισθήσεις του, αλλά αδυνατούσε να απεγκλωβιστεί μόνος του λόγω της θέσης του αυτοκινήτου μετά την εκτροπή, σύμφωνα με το e-maistros.gr
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμφιλοχίας, οι οποίες επιχειρούν τον απεγκλωβισμό του οδηγού που είναι καλά στη υγεία του ενώ άνδρες του Ε.Κ.Α.Β. τον μεταφέρουν προληπτικά στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας.
Διαβάστε επίσης: Αντώνιος Ζωϊτάκης: «Έφυγε» σε ηλικία 61 ετών, πενθούν στη Ναύπακτο για τον χαμό του
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Ο Καιρός (22/02): Ηλιοφάνεια με διαστήματα συννεφιάς στο Αγρίνιο, έως 15 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Τροχαίο στο Αγρίνιο: Σφοδρή σύγκρουση 2 οχημάτων στη συμβολή των Οδών Χαριλάου Τρικούπη και Μακρή
Ανδρέας Καλαμπαλίκης: Αφιερωμένο στη μνήμη του και το 2ο Truck Meeting