Απίστευτο περιστατικό στο Νοσοκομείο Ι.Π. Μεσολογγίου με πρωταγωνιστή έναν Γιατρό

Νοσοκομείο Ι.Π. Μεσολογγίου: Γιατρός προσπάθησε να κρύψει έγγραφα σε κουβέρτα

  • Επεισοδιακή ήταν η χθεσινή ημέρα στο Νοσοκομείο Ι.Π. Μεσολογγίου, καθώς, όπως αναφέρουν πληροφορίες του aixmi-news.gr, επρόκειτο να διεξαχθεί Ε.Δ.Ε. σε γιατρό ο οποίος κατηγορήθηκε για κάποια παραπτώματα, αλλά προσπάθησε να την «κοπανήσει»

Όταν έφθασε στο Νοσοκομείο ο διενεργών την Ε.Δ.Ε., μετά από εντολή του Διοικητή της 6ης Υ.ΠΕ. και κάλεσε τον εν λόγω γιατρό να του παραδώσει κάποια στοιχεία, εκείνος προσπάθησε να τον αποφύγει λέγοντας ότι τα έχει χάσει.

Ωστόσο υπάλληλος του Νοσοκομείου πήγε στο ιατρείο του και τα είδε να βρίσκονται εκεί, αλλά παρόλα αυτά ο γιατρός δικαιολογήθηκε ότι βρίσκονται κλειδωμένα σε ένα συρτάρι το κλειδί του οποίου είναι στο σπίτι του.

Για όλα αυτά ενημερώθηκε και η Διοικήτρια, η οποία πήγε στο ιατρείο και βρήκε τον γιατρό να κρατά στα χέρια του μια κουβέρτα και να τρέχει προς την έξοδο, αφού πρώτα κλείδωσε την πόρτα του ιατρείου.

Πίσω του έτρεξε και η Διοικήτρια, αλλά εκείνος προσπάθησε να κρυφτεί σε έναν άλλο χώρο του νοσοκομείου. Μαζί του μπήκε και η Διοικήτρια που του πήρε την κουβέρτα όπου ήταν κρυμμένα τα επίμαχα έγγραφα.

Όλα αυτά γίνονταν φυσικά μπροστά στα μάτια των ασθενών και του προσωπικού του Νοσοκομείου. Μάλιστα κλήθηκε και η αστυνομία διότι ο εν λόγω γιατρός ήθελε να φύγει από τον χώρο προκειμένου να γλυτώσει το αυτόφωρο, πράγμα που κατάφερε.

Ο διενεργών την Ε.Δ.Ε., ο οποίος συμπωματικά είναι δικηγόρος στο επάγγελμα και Διοικητής σε άλλο Νοσοκομείο, πήγε στην Εισαγγελία, αφού πρώτα κατάσχεσε τα έγγραφα και σήμερα αναμένεται η κατάθεση μήνυσης κατά του γιατρού, διότι προσπάθησε να βγάλει από το Νοσοκομείο δημόσια έγγραφα, ενώ αρνήθηκε και την Ε.Δ.Ε.

Μάλιστα όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, για τον ίδιο γιατρό έχει διενεργηθεί και στο παρελθόν Ε.Δ.Ε. και έχει απασχολήσει το Νοσοκομείο και τις Αρχές. Γενικότερα μάλιστα αρνείται να συνεργαστεί, προβάλλοντας διάφορες δικαιολογίες, όπως ότι κλάπηκε ο υπολογιστής του και άλλα. Προφανώς αυτή η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.