Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023: Τέσσερις νέοι Υποψήφιοι με τον συνδυασμό «#Αγρίνιο_2030» του Νίκου Γκρίζη

Τέσσερις νέοι Υποψήφιοι με τον συνδυασμό «#Αγρίνιο_2030» του Νίκου Γκρίζη

  • Ανακοινώθηκαν από τον Υποψήφιο Δήμαρχο Αγρινίου, Νίκο Γκρίζη τέσσερις νέοι Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Πιο αναλυτικά:

Γιάννης Κανακίδης

Ο Γιάννης Κανακίδης, Ποντιακής καταγωγής, ασχολείται με την  εμπορία αυτοκινήτων, ασχολείται ενεργά με τα κοινά με συμμετοχή σε πολιτιστικούς συλλόγους, πατέρας δύο τέκνων και μαζί θα συνδιαμορφώνουμε το μέλλον του τόπου μας!

Γιάννη, καλώς ήρθες!

Ανδρέας Μπραζιώτης

Ο Ανδρέας Μπραζιώτης είναι υπάλληλος του Γ.Ο.Ε.Β. Αχελώου, ασχολείται επίσης με την κομμωτική και τις αγροτικές εργασίες, πατέρας τριών τέκνων και κατά το παρελθόν είχε ενασχόληση με την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Μαζί με τον Ανδρέα συνδιαμορφώνουμε το μέλλον του τόπου μας!

Ανδρέα, καλώς ήρθες!

Φώτης Λαμπρόπουλος

Ο Φώτης Λαμπρόπουλος είναι ιδιωτικός υπάλληλος, πατέρας δύο τέκνων, μεγαλώνει την οικογένειά του στο Αγρίνιο και επιθυμεί με τη συμμετοχή του στην προσπάθειά μας να γίνει μέρος της αλλαγής πλεύσης για το Δήμο μας. Φώτη, μαζί θα συνδιαμορφώσουμε το μέλλον του τόπου μας!

Φώτη, καλώς ήρθες!

Παναγιώτα Κατσέλη

Η Παναγιώτα Κατσέλη είναι βοηθός νοσηλευτή και υπηρετεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου του Ρίου, μητέρα δύο τέκνων και συμβάλλει με τη συμμετοχή της στην προσπάθεια για ένα Δήμο πιο προσιτό για τα παιδιά μας!

Παναγιώτα, καλώς ήρθες!