Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023: Υποψήφια με τον Δημήτρη Τραπεζιώτη η Μαρία Χαραλάμπους-Παπαδοπούλου

Υποψήφιοι με τον Συνδυασμό Υποψήφιου Δήμαρχου Αγρινίου Δημήτρη Τραπεζιώτη «Αγρίνιο Ανοιχτό και Πράσινο – Υπερκομματική Συνεργασία» στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 θα είναι η Οικονομολόγος, Απόφοιτος Λογιστικής, Πτυχιούχος Πράσινης Επιχειρηματικότητας και Αντιδήμαρχος π. Δήμου Αρακύνθου Μαρία Χαραλάμπους-Παπαδοπούλου.

  • Ακολουθεί το μήνυμά της:

«Φίλες και φίλοι, έχω την τιμή να σας ανακοινώσω τη συμμετοχή μου στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Οκτωβρίου 2023 με τον συνδυασμό του υποψήφιου Δήμαρχου Αγρινίου Δημήτρη Τραπεζιώτη.

Συντάσσομαι στο πλευρό του Δημήτρη Τραπεζιώτη, γιατί έχει αληθινό ενδιαφέρον για το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και επίσης γνώση, εμπειρία και όραμα για το Δήμο Αγρινίου.

Επίσης συμμετέχω για να προωθήσουμε την ενδοδημοτική αποκέντρωση και να κρατήσουμε ζωντανά τα χωριά μας με μεταβίβαση πόρων και αρμοδιοτήτων στις τοπικές κοινότητες.

Γιατί μόνο με ισχυρές και ζωντανές Κοινότητες μπορούμε να έχουμε ένα ισχυρό και βιώσιμο Δήμο Αγρινίου.

Τέλος τάσσομαι στο πλευρό του Δημήτρη Τραπεζιώτη, διότι ως επιτυχημένος Δήμαρχος έχει δώσει δείγματα γραφής με το έργο που παρήγαγε και υλοποίησε ότι μπορεί να αξιοποιήσει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας, ώστε ο Δήμος Αγρινίου να αποκτήσει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο και να ανοιχτεί στον κόσμο με εξωστρέφεια και δυναμισμό».