Δήμος Αγρινίου – Κώστας Πιστιόλας: «Το κάλεσμά μας ξεπερνά κάθε προσδοσκία, δυναμώνει κάθε μέρα»

Το δικό του μήνυμα στέλνει ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου και Επικεφαλής του Συνδυασμού «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» Κώστας Πιστιόλας, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση των 100 πρώτων υποψήφιων της Παράταξης που διεκδικεί στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου τη στήριξη της πλειοψηφίας των πολιτών για το Αγρίνιο της νέας εποχής.

  • Πιο αναλυτικά:

«Φίλες και φίλοι, Χρόνια Πολλά!

Είναι βαθιά συγκινητικό το συναίσθημα που βιώνουμε όλες αυτές τις μέρες, καθώς η ανταπόκρισή σας στο ενωτικό κάλεσμα, που απευθύναμε, ξεπερνά κάθε προσδοκία και δυναμώνει κάθε μέρα και περισσότερο.

Η δυναμική που αναπτύσσεται από την ίδια την κοινωνία είναι συγκλονιστική!

Σας ευχαριστώ προσωπικά μέσα από την καρδιά μου.

Δεν έχουμε σταματήσει ούτε στιγμή να δουλεύουμε με τους συνεργάτες μας και με τους εθελοντές για τη συγκρότηση ενός δυναμικού, βαθιά αντιπροσωπευτικού ψηφοδελτίου, αλλά και τη συγκρότηση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου που θα απαντά στην προσδοκία για μια τολμηρή, γενναία αλλαγή στον Δήμο μας.

Πριν λίγες μέρες ανακοινώσαμε το λογότυπο του Συνδυασμού μας «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά», όπως επίσης και τους πρώτους 100 υποψήφιους του Συνδυασμού, ενώ τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν και άλλες ανακοινώσεις υποψηφίων και πολύ σύντομα-όπως ανεφερα- θα έχουμε έτοιμο και το Πρόγραμμά μας για τον Δήμο που οραματιζόμαστε, το Αγρίνιο της νέας εποχής.

Φυσικά συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα σας, στις γειτονιές και τους δρόμους όλου του Δήμου για να στείλουμε παντού το «μήνυμα» ότι μπορούμε μαζί να πάμε το Αγρίνιο ψηλά.

Σας ευχαριστώ και πάλι για τη στήριξή σας!

Συνεχίζουμε δυναμικά!

Χρόνια Πολλά, με υγεία σε όλες και όλους!»