Υποψήφιοι με τον Συνδυασμό του νυν και εκ νέου Υποψήφιου Δήμαρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου «Αγρίνιο -Νέα αρχή- Τόπος να ζεις» στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 θα είναι ο Νίκος Σιδέρης και ο Χρήστος Παπαδόπουλος.
- Πιο αναλυτικά:
«Ο Νίκος Σιδέρης είναι τραπεζικός υπάλληλος με μεγάλη αγάπη και ενδιαφέρον για τον αθλητισμό και συμμετοχή στην ομάδα διοργάνωσης των τελετών λήξης και έναρξης των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων.

Ο Νίκος θέλει να συμβάλλει στη δημιουργία ενός πράσινου και ανθρώπινου Δήμου. Καλώς ήρθες Νίκο», ανέφερε σχετικά ο Γιώργος Παπαναστασίου.
«O Xρήστος Παπαδόπουλος είναι απόστρατος της Πολεμικής Αεροπορίας με συμμετοχή στον Πολιτιστικό Σύλλογο Ζευγαρακίου και μεγάλο ενδιαφέρον για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ο Χρήστος καταθέτει την εμπειρία και τη διάθεση να εργαστεί μαζί με την ομάδα μας για το Αγρίνιο που αξίζει να ζούμε», ανέφερε σχετικά ο Γιώργος Παπαναστασίου.







Σχετικά Άρθρα
Καλλιθέα: Σε κρίσιμη κατάσταση κοριτσάκι 2,5 ετών που έπεσε σε σιντριβάνι, συγκλονίζει ο άνδρας που της έκανε ΚΑΡΠΑ
Γεώργιος Ασημακόπουλος: Θλίψη στο Κάτω Κεράσοβο Μακρυνείας για την απώλεια του 68χρονου
Ανδρέας Σκαρτσάρης: Ο Πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου μασκαρεύτηκε για τον Αποκριάτικο Χορό!