Στον Antenna Star 103.5 και στην εκπομπή «Με υπογραφή» του Σωκράτη Τσόμπου φιλοξενήθηκε σήμερα το πρωί ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Χρήστος Ζαρκαβέλης με αφορμή τις δύο κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις των Πανευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων Θαλασσίου Σκι Ανδρών – Γυναικών και ΑΜΕΑ που έλαβαν χώρα τις προηγούμενες ημέρες στη Λίμνη Στράτου, στο Αγρινίου.
- Μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Ζαρκαβέλης τόνισε την εξωστρέφεια που εξασφάλισε αυτή η διοργάνωση στο Αγρίνιο, τον σπουδαίο ρόλο της παρουσίας θεατών αλλά και τις προεκτάσεις που θα πρέπει να έχει αυτό το κορυφαίο αθλητικό γεγονός για τη απόδοση χρήσης της Τεχνητής Λίμνης Στράτου στον Δήμο Αγρινίου.
Ακούστε, αναλυτικά όλη τη συνέντευξη του κ. Ζαρκαβέλη στον Antenna Star 103.5:







Σχετικά Άρθρα
Ο Κώστας Δημόπουλος στον Antenna Star 103.5: «Μια νέα εποχή για τα Φλαμίνγκο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου»
Η Δανάη Παππά στον Antenna Star 103.5: «Για πρώτη φορά θα παίξω μπροστά στο κοινό της πόλης μου, του Αγρινίου»
Ο Μάριος Αθανασίου στον Antenna Star 103.5: «Το Αγρίνιο είναι η αφετηρία της περιοδείας μας, κομμάτι δικό μου η πόλη σας»