Στο Δ.Σ. της Πανελλήνιας Oμοσπονδίας Aποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας ο Ναυπάκτιος Β. Σμπούκης

Μέλος του νέου Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας εξελέγη την περασμένη Κυριακή ο Ναυπάκτιος πρώην Πρόεδρος του συλλόγου Αποστράτων Ναυπακτίας και Δωρίδας Βασίλης Σμπούκης.

  • Ο πρώην Λιμενάρχης Ιθάκης και Ναυπάκτου και πρώην πρόεδρος του κλαδικού του συλλόγου Αποστράτων αμέσως μετά την εκλογή του δήλωσε:

«Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας στο οποίο ήμουν υποψήφιος!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συναδέλφους που με τίμησαν με την ψήφο τους και με εξέλεξαν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας.Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να ανταπεξέλθω των ευθυνών μου. Αυτή τη μέρα είμαι διπλά συγκινημένος μιας και αποτελώ και τον πρώτο και μοναδικό απόστρατο που προέρχεται από τις τάξεις του Λιμενικού Σώματος!

Η επόμενη μέρα θα μας βρει όλους μαζί στην πρώτη γραμμή της μάχης για την διεκδίκηση όσων μας αναλογούν στο πλευρό του προέδρου μας και φίλου μου Κυρίου Ευάγγελου Χριστακόπουλου τον οποίο και ευχαριστώ προσωπικά για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου»!

nafpaktianews.gr