Μετά από 30 επεισόδια έπαιξε στο «Deal» του Alpha TV η Νικόλ Συμεωνίδη με μπαμπά που μεγάλωσε έως τα 8 στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου και μαμά από το Αγρίνιο!
Έχει άλλες δύο αδελφές, μεγαλύτερες (38 και 34 ετών με τέσσερα παιδιά η μεσαία) ενώ η ίδια διαθέτει τρία τετράποδα (δύο σκυλάκια κι ένα γατάκι).
Σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή δεν είναι παντρεμένη αλλά έχει σχέση για 10 χρόνια με τον Άκη και συζούν μαζί τα δύο τελευταία.
Είναι υπεύθυνη εδώ και μία δεκαετία σε ένα κατάστημα Εστίασης και πριν 3 χρόνια αποφάσισε να ανοίξει μια δικιά της εταιρεία διαχείρισης ακινήτων στο κέντρο της Αθήνας.
Δήλωσε συμμετοχή στο επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι μη έχοντας κάποιον συγκεκριμένο στόχο, αν κι θέλει να κάνει ένα ταξίδι στη Νορβηγία, στο βορειότερο σημείο της Ευρώπης.
Με τις 8.000 ευρώ μπορεί να πραγματοποιήσει το όνειρό της όμως κατάλαβε εκ των υστέρων πως βιάστηκε να σταματήσει τη στιγμή που θα μπορούσε να είχε πάρει 18 ή ακόμη και 35 χιλιάδες ευρώ!
Επιμέλεια: Παρασκευάς Μάζης
Διαβάστε επίσης: «Σέρρες»: Η Χρύσα καλείται να παντρευτεί… για χάρη της ομάδας! – Περιλήψεις επεισοδίων (14/10)
Πηγή: AgrinioTimes.gr
Σχετικά Άρθρα
Ζέτα Μακρυπούλια: Από την Ποταμούλα Αγρινίου στη Λευκωσία για τα Βραβεία «Γυναίκες της Χρονιάς»!
«Σέρρες»: Η Χρύσα καλείται να παντρευτεί… για χάρη της ομάδας! – Περιλήψεις επεισοδίων (14/10)
«Φάρμα»: Ο Μεσολογγίτης Μιχαήλ Στέλιος ζήτησε να είναι ο πρώτος Μονομάχος προς αποχώρηση!