Ζέτα Μακρυπούλια: Από την Ποταμούλα Αγρινίου στη Λευκωσία για τα Βραβεία «Γυναίκες της Χρονιάς»!

Η Ζέτα Μακρυπούλια από την Ποταμούλα Αγρινίου στη Λευκωσία για τα 20ά Βραβεία Madame Figaro «Γυναίκες της Χρονιάς», μια λαμπερή επέτειος έμπνευσης και δύναμης.

Μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στη γυναικεία έμπνευση, δύναμη και προσφορά φιλοξένησε φέτος το Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, όπου πραγματοποιήθηκε η Τελετή των 20ών Βραβείων Madame Figaro «Γυναίκες της Χρονιάς 2025», με την υποστήριξη της Estée Lauder.

Ο θεσμός, που φέτος συμπληρώνει δύο δεκαετίες παρουσίας και προσφοράς στην ανάδειξη των γυναικών που ξεχωρίζουν με το έργο και την επιρροή τους, τίμησε και φέτος προσωπικότητες από τον χώρο της επιστήμης, της επιχειρηματικότητας, των τεχνών, του αθλητισμού και της κοινωνικής προσφοράς.

Την παρουσίαση της επετειακής βραδιάς ανέλαβε η αγαπημένη Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία επέστρεψε στη σκηνή του θεσμού είκοσι χρόνια μετά την πρώτη τελετή, αναλαμβάνοντας ξανά τον ρόλο της οικοδέσποινας.

Με μια θεσπέσια εμφάνιση και τη χαρακτηριστική της λάμψη, η Αγρινιώτισσα παρουσιάστρια καλωσόρισε το κοινό, σηματοδοτώντας με συγκίνηση και ενθουσιασμό την πορεία του θεσμού μέσα στα χρόνια.

Το κόκκινο χαλί των βραβείων γέμισε με λαμπερές παρουσίες από τον πολιτικό, επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό κόσμο της Κύπρου, της Ελλάδας και του εξωτερικού, σε μια βραδιά που θύμιζε περισσότερο γιορτή — μια γιορτή για τις γυναίκες που εμπνέουν, δημιουργούν και ανοίγουν δρόμους για τις επόμενες γενιές.

 

Διαβάστε επίσης: «Deal»: Η 30χρονη Νικόλ Συμεωνίδη με μαμά από το Αγρίνιο βιάστηκε να… σταματήσει στις 8.000 ευρώ!

Πηγή: AgrinioTimes.gr