«Δεν είδα πέναλτι», φέρεται να δήλωσε ο Παρατηρητής του παιχνιδιού Παναιτωλικός – Ολυμπιακός στον ρέφερι Τάσο Σιδηρόπουλο
Ο Παρατηρητής Διαιτησίας, Χρ. Δαγκλής σε διάλογο που είχε με τον Τάσο Σιδηρόπουλο στην ανάπαυλα του μεγάλου παιχνιδιού φέρεται να του τόνισε το μεγάλο του λάθος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του monobala.gr για την φάση του πέναλτι που καταλογίστηκε για χέρι του Τορεχόν ο Παρατηρητής είπε ό,τι δεν είδε να έχει γίνει πέναλτι και ό,τι θα έπρεπε το παιχνίδι να συνεχιστεί με κόρνερ.
Το ίδιο φέρεται να είπε και ο Σιδηρόπουλος συμπληρώνοντας, όμως, πως άλλαξε άποψη από μια λήψη που πρόβαλε στο μόνιτορ ο VAR Ευαγγέλου, όταν τον κάλεσε για on field review.
Ο Παρατηρητής πριν στείλει την έκθεσή του θα κάνει χρήση βίντεο όπως έχει δικαίωμα βάσει κανονισμού.
Διαβάστε επίσης: Θύρα 6: «Ενάντια σε όλους μην ξεχνάς»







Σχετικά Άρθρα
Stoiximan SL1 – 21η Αγωνιστική: Οι ενδεκάδες του παιχνιδιού Παναιτωλικός – Αστέρας Aktor
Stoiximan SL1 – Τέλος 1ου Ημιχρόνου: Προηγήθηκε ο Παναιτωλικός, ισοφάρισε ο Αστέρας Aktor
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: Κέρδισε τον Αστέρα Aktor μετά από 10 χρόνια και τον… βύθισε!