Διαβητικοί Αιτωλ/νίας: «Σακχαρώδης Διαβήτης: Νεότερες θεραπείες και τεχνολογίες» (Photos)

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Μαρτίου 2023 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Τ.Ε.Ε. Αιτωλοακαρνανίας ενημερωτική ημερίδα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη με κεντρικό θέμα: «Σακχαρώδης Διαβήτης: νεότερες θεραπείες και τεχνολογίες», την οποία διοργάνωσε ο Σύλλογος Διαβητικών Νομού Αιτωλοακαρνανίας «Γλυκιά Οικογένεια σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Στην εκδήλωση μίλησαν:

  • ο κ. Ιωάννης Θ. Τούρτας, Ειδικός παθολόγος – Μετεκπαιδευθείς στην Διαβητολογία, Εξωτερικός Συνεργάτης Διαβητολογικού Κέντρου Klinikum Schwabing Μονάχου, με θέμα «Νεότερες τεχνολογίες και εξελίξεις στον ΣΔ1»
  • ο κ. Νικόλαος Γεωργιάδης, Ειδικός Παθολόγος, Εξειδίκευση στα Καρδιομεταβολικά Νοσήματα, Μέλος της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας, με θέμα «Νέες προσεγγίσεις στην αντιμετώπιση της νόσου μέσα από τις νέες οδηγίες ADA & EASD»
  • και η κ. Βασιλική Γούλα, Ταμίας Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη, Πρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πάτρας «ΖΩΗ ΓΛΥΚΙΑ», με θέμα «Στόχοι και Δράσεις της Π.Ο.Σ.Σ.Α.Σ.ΔΙΑ».

Σύλλογος Διαβητικών Νομού Αιτωλοακαρνανίας «Γλυκιά Οικογένεια»: Μια ομορφη και δημιουργική δράση του συλλόγου – Έχουμε χρέος ως πάσχοντες να ενημερωνόμαστε και να ενημερώνουμε.

Μια ομορφη και δημιουργική δράση του συλλόγου μας έφτασε στο τέλος της, το ενδιαφέρον και η ανταπόκριση του κόσμου είναι ο λόγος για να συνεχίσουμε να ενημερώνουμε και να ευαισθητοποιούμε τον κόσμο γύρω από τον Σακχαρώδη Διαβήτη!!! Η τεχνολογία τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα και έχουμε χρέος ως πάσχοντες να ενημερωνόμαστε και να ενημερώνουμε.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλο τον κόσμο που στήριξε την εκδήλωση και όλους όλους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της.

Πρωτίστως ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας που ήταν συνδιοργανωτής μας και πάντα ανταποκρίνεται σε τέτοιου είδους καλέσματα, με την παρουσία τους μας τίμησαν ο αντιπεριφερειάρχης Λάμπρος Δημητρογιάννης και η περιφερειακή σύμβουλος Αμαλία Βούλγαρη, ένα ακόμα ευχαριστώ στον Δήμο Αγρινίου που πάντα ειναι αρωγός μας και στον αντιδήμαρχο Κωνσταντίνο Ζώηγια την παρουσία του καθώς και τον ιατρικο σύλλογο Αγρινίου που πάντα στηρίζει τις δράσεις μας και τον προεδρό του Γιώργο Αγραφιώτη που ήταν κοντά μας.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους εξαίρετους επιστήμονες ομιλητές μας Ιωάννη Τούρτα και Νίκο Γεωργιαδη για τις τόσο καταρτισμένες ομιλίες τους και την εκπροσωπο της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ Βασιλική Γούλα για την παρουσιαση της.

Ένα ακόμα ευχαριστώ στον δικό μας Αχελώος Τηλεόραση -χορηγός επικοινωνίας και στο Τ.Ε.Ε.-Περιφερειακο ΤΜΗΜΑ Αιτωλ/νιας – χορηγός αίθουσας συνεδριάσεων.

Τέλος ευχαριστούμε τις εταιρείες χορηγούς μας για την στήριξη και την παρουσία τους Abbott FreeStyle, Menarini diabetes, Hemoglobe, Novo Nordisk, ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ – ΛΙΛΛΥ και Ascensia Diabetes.

Τέλος να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη του ΔΣ της γλυκιάς μας οικογένειας και ιδιαίτερα τον Κωνσταντίνο Κασκαούτη για την φωτογραφική κάλυψη.

Εις το επανειδείν!!!