Δύο ακόμη Οδοί, η 11ης Ιουνίου και η Γαλάνη, δίνονται στην κυκλοφορία μετά τις εργασίες ανακατασκευής τους.
- Πρόκειται για ένα ακόμη τμήμα του έργου «Αναπλάσεις – Βελτιώσεις Οδών Κέντρου Πόλης Αγρινίου» που ολοκληρώνεται και παραδίδεται στους πολίτες.
Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου δήλωσε σχετικά: «Καθημερινά βλέπουμε να ολοκληρώνονται έργα που βελτιώνουν τη ζωή μας και κάνουν καλύτερο το περιβάλλον που ζούμε.
Η ανακατασκευή της 11ης Ιουνίου και Γαλάνη είναι τμήμα μια σημαντικής παρέμβασης με εκτέλεση εργασιών μεγάλης κλίμακας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για να αλλάξουμε το Αγρίνιο με έργα υποδομής».
Οι παρεμβάσεις προέβλεπαν ασφαλτοστρώσεις – πλακοστρώσεις πεζοδρομίων, τοποθέτηση δικτύων Η/Μ με φωτιστικά τεχνολογίας LED και αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης.
Επίσης κατασκευάστηκαν ράμπες πεζών και τοποθετήθηκε όδευση στα πεζοδρόμια για τα άτομα με κινητικά προβλήματα.









Σχετικά Άρθρα
Καλλιθέα: Σε κρίσιμη κατάσταση κοριτσάκι 2,5 ετών που έπεσε σε σιντριβάνι, συγκλονίζει ο άνδρας που της έκανε ΚΑΡΠΑ
Γεώργιος Ασημακόπουλος: Θλίψη στο Κάτω Κεράσοβο Μακρυνείας για την απώλεια του 68χρονου
Ανδρέας Σκαρτσάρης: Ο Πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου μασκαρεύτηκε για τον Αποκριάτικο Χορό!