Δύο ακόμη Οδοί, η 11ης Ιουνίου και η Γαλάνη, δίνονται στην κυκλοφορία μετά τις εργασίες ανακατασκευής τους.
- Πρόκειται για ένα ακόμη τμήμα του έργου «Αναπλάσεις – Βελτιώσεις Οδών Κέντρου Πόλης Αγρινίου» που ολοκληρώνεται και παραδίδεται στους πολίτες.
Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου δήλωσε σχετικά: «Καθημερινά βλέπουμε να ολοκληρώνονται έργα που βελτιώνουν τη ζωή μας και κάνουν καλύτερο το περιβάλλον που ζούμε.
Η ανακατασκευή της 11ης Ιουνίου και Γαλάνη είναι τμήμα μια σημαντικής παρέμβασης με εκτέλεση εργασιών μεγάλης κλίμακας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για να αλλάξουμε το Αγρίνιο με έργα υποδομής».
Οι παρεμβάσεις προέβλεπαν ασφαλτοστρώσεις – πλακοστρώσεις πεζοδρομίων, τοποθέτηση δικτύων Η/Μ με φωτιστικά τεχνολογίας LED και αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης.
Επίσης κατασκευάστηκαν ράμπες πεζών και τοποθετήθηκε όδευση στα πεζοδρόμια για τα άτομα με κινητικά προβλήματα.
Σχετικά Άρθρα
Φίλιας – Κοντογιάννης: «Ανάγκη επιτάχυνσης των διαδικασιών υλοποίησης των Σχεδίων Βελτίωσης»
Τζόκερ: Δύο από τα 6 πεντάρια σε Κάτω Αχαΐα και Πύργο Ηλείας!
Αγρίνιο: Μετά το Lake Party στη Λίμνη Τριχωνίδα το Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών