Δήμος Αγρινίου: Συμβάσεις 700.000 ευρώ για τον δημοτικό φωτισμό (Photo)

Στην υπογραφή δύο συμβάσεων για την αναβάθμιση και επέκταση του δικτύου δημοτικού φωτισμού προχώρησε ο Δήμαρχος Αγρινίου. Συγκεκριμένα τα έργα είναι: «Άρση επικινδυνότητας και αντικατάσταση εναέριων δικτύων (Β’ ΦΑΣΗ), (Λεπενού, Παναιτώλιο κ.λπ.)», προϋπολογισμού 349.999,99 €.

  • Οι παρεμβάσεις αφορούν στην αντικατάσταση των παλαιών εναερίων δικτύων και Φωτιστικών Σωμάτων στους κεντρικούς δρόμους των  Κοινοτήτων Λεπενούς και Παναιτωλίου, την τοποθέτηση νέων  ιστών  φωτισμού ύψους και νέων φωτιστικων  LED υψηλότερης ενεργειακής απόδοσης και φωτεινότητας καθώς και αντικατάσταση των παλαιών ιστών στην κεντρική οδό της  Παραβόλας.

Η σύμβαση για την «Επέκταση δικτύων Δημοτικού Φωτισμού και αποκατάσταση – Αναβάθμιση παλαιών και κατεστραμμένων δικτύων ιστών φωτισμού 2022», 

προϋπολογισμού  350.000,00 €, προβλέπει  μεταξύ άλλων την αντικατάσταση των ιστών και των Φωτιστικών Σωμάτων με  φωτιστικά LED υψηλότερης ενεργειακής απόδοσης, την κατασκευή νέου υπογείου Δικτύου και την τοποθέτησή νέων Φωτιστικών Σωμάτων στην οδό Αγ. Ιωάννη Ρηγανά στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών, την κατασκευή νέου υπογείου δικτύου στην Τ.Κ. Νεάπολης.

«Συνεχίζουμε την αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού σε όλο το εύρος του Δήμου Αγρινίου. Με μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις  απαντάμε σε  όλα τα αιτήματα των συνδημοτών μας», ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.