Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου στην κινητοποίηση των μαθητών και το απογευματινό συλλαλητήριο στην Πλατεία Δημοκρατίας για τα Τέμπη.
Πιο αναλυτικά:
«Το Δ.Σ. του Ε.Σ.Α. θετικά αποτιμά και στηρίζει κάθε πρωτοβουλία, συλλαλητήριο, δράση που κυρίαρχο αίτημα έχει να μην υπάρξει καμιά συγκάλυψη στο έγκλημα των Τεμπών.
Στην πόλη μας σήμερα 7 του Μάρτη θα υπάρξει στην Κεντρική Πλατεία του Αγρινίου μαθητική κινητοποίηση στις 12 το μεσημέρι και συλλαλητήριο του Εργατικού Κέντρου στις 19:00 το απόγευμα προς αυτή την κατεύθυνση.
Η παρουσία και η συμμετοχή τους καθενός μας μόνο θετική συνεισφορά μπορεί να έχει ώστε να αποδοθούν οι πολιτικές και ποινικές ευθύνες ΌΠΟΥ και σε ΌΠΟΙΟΝ πρέπει».
Διαβάστε επίσης: Πάνος Πλαστήρας: Το Αγγελόκαστρο πενθεί αφού «σίγησε» το κλαρίνο του
Σχετικά Άρθρα
Ξηρόμερο: Δύο συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών – Συνδρομή στην ανεύρεση είχε ο «Sporty»
Μεσολόγγι – Δ.Ε.Υ.Α.: «Δεν καταστεί τελικώς εφικτή η αντικατάσταση του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού»
Βόνιτσα: Τρεις 17χρονοι επιτέθηκαν σε έναν ανήλικο, διακομίσθηκε στο «Χατζηκώστα» των Ιωαννίνων