Από την ΕΛ.ΑΣ. έγινε γνωστό πως στη Ναυπακτία μια γυναίκα έκανε τη Λογίστρια και έκλεψε 806 ευρώ, αναζητείται ο συνεργός της.
Υπόθεση απάτης που σημειώθηκε στις 25 Ιανουαρίου 2025 στη Ναυπακτία εξιχνίασαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας.
Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μίας ημεδαπής γυναίκας, τα στοιχεία της οποίας έχουν ταυτοποιηθεί, ενώ αναζητείται τουλάχιστον ένας συνεργός της.
Σύμφωνα με την αστυνομία, άγνωστος άνδρας επικοινώνησε τηλεφωνικά με ηλικιωμένη γυναίκα, παρουσιάζοντας ψευδώς τον εαυτό του ως υπάλληλο λογιστικού γραφείου.
Υπό το πρόσχημα διόρθωσης δήθεν λάθους στο σύστημα πληρωμών, έπεισε το θύμα να πραγματοποιήσει, μέσω εφαρμογής web banking, μεταφορά χρηματικού ποσού ύψους 806 ευρώ, με δικαιούχο την κατηγορούμενη.
Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών βρίσκονται σε εξέλιξη.
Οι Αρχές υπενθυμίζουν στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε τηλεφωνικές κλήσεις από άγνωστα άτομα που ζητούν άμεσες οικονομικές συναλλαγές και να επικοινωνούν άμεσα με την αστυνομία σε περίπτωση υποψίας απάτης.
Διαβάστε επίσης: Κουβαράς Ξηρομέρου: «Μάχη» με τις φλόγες έδωσαν οι Πυροσβέστες, κάηκαν 10 στρέμματα
Πηγή: ΕΛ.ΑΣ. – Ναυπακτία: Έκανε τη Λογίστρια και έκλεψε 806 ευρώ, αναζητείται ο συνεργός της







Σχετικά Άρθρα
Τηλέμαχος Αυδής: Πατέρας μιας κόρης ο 62χρονος που κατέρρευσε στο κέντρο του Αγρινίου
Νοσοκομείο Αγρινίου: Πέθανε ο 62χρονος που έχασε τις αισθήσεις του στο κέντρο της πόλης
Δοκίμι Αγρινίου: Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για ηλικιωμένη που έπεσε σε αύλακα με νερό