Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. το πρωί της 26ης Ιουνίου συνελήφθη ένας άνδρας στο Αγρίνιο γιατί απείλησε φραστικά ιδιοκτήτη και με αιχμηρό αντικείμενο πολίτη.
Σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε Δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων και για απειλή.
Ο 28χροονος φέρεται να μπήκε σε καταστήματα της πόλης κρατώντας μαχαίρι και απείλησε φραστικά τον ιδιοκτήτη του καταστήματος.
Αμέσως μετά φέρεται να ακολούθησε έναν πεζό με το μαχαίρι ανά χείρας.
Άμεσα ενημερώθηκε η Αστυνομία η οποία συνέλαβε τον 28χρονο, ο οποίος κρατείται και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.
Διαβάστε επίσης: Μαρία Τσούτσου: Πλήθος κόσμου από νωρίς στην Αγία Τριάδα Αγρινίου για το τελευταίο «αντίο»
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Πενθούν στο Ξηρόμερο: Άνδρας άνω των 60 εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του
Τ.Ε.Ε. Αιτωλοακαρνανίας – Πάνος Κέκελος: «Η ανάπλαση της Πλατείας στις Εργατικές του Ρηγανά είναι ένα πάγιο και χρόνιο πρόβλημα»
Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπακτίας: Κινητοποίηση για αυτοκίνητο που έβγαλε καπνούς εν κινήσει και τυλίχθηκε στις φλόγες