Η Μαρία Τσούτσου, Ιδρύτρια του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα», άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 92 ετών – Πλήθος κόσμου από νωρίς στην Αγία Τριάδα Αγρινίου για το τελευταίο «αντίο».
Στο Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» που ιδρύθηκε από την ίδια, είχε εκφράσει την τελευταία της επιθυμία να διατεθούν τα χρήματα αντί στεφάνων για την κηδεία της.
Μέχρι την τελευταία στιγμή σκέπτονταν πώς θα υποστηρίξει ακόμα περισσότερο τους νέους με νοητική και συνοδές αναπηρίες.
Πλήθος κόσμου, Εκπρόσωποι Αρχών και Φορέων βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής (26/06) στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Αγρινίου για να την αποχαιρετήσουν για πάντα.










Η στιγμή που η σορός της Μαρίας Τσούτσου οδηγείται στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας:



Διαβάστε επίσης: Ο.Α.Σ. Αιτωλοακαρνανίας: Κάλεσμα σε Αγρότες και Κτηνοτρόφους για μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο του Αγρινίου!
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Πενθούν στο Ξηρόμερο: Άνδρας άνω των 60 εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του
Τ.Ε.Ε. Αιτωλοακαρνανίας – Πάνος Κέκελος: «Η ανάπλαση της Πλατείας στις Εργατικές του Ρηγανά είναι ένα πάγιο και χρόνιο πρόβλημα»
Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπακτίας: Κινητοποίηση για αυτοκίνητο που έβγαλε καπνούς εν κινήσει και τυλίχθηκε στις φλόγες