Το Αγρίνιο πενθεί ξανά, αυτή τη φορά για την Ελισσάβετ Κολοβού, ήταν μητέρα δύο παιδιών και άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 50 ετών.
«Βαρύ» πένθος έχει σκεπάσει την τοπική κοινωνία του Αγρινίου, μετά την είδηση του θανάτου της Ελισσάβετ Κολοβού, η οποία «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 50 ετών.
Η εκλιπούσα ήταν μητέρα δύο παιδιών και αντιμετώπισε με αξιοπρέπεια και γενναιότητα σοβαρή ασθένεια, δίνοντας δύσκολη μάχη μέχρι τέλους.
Η τραγική είδηση βύθισε στο πένθος την οικογένειά της, τους συγγενείς και φίλους, που την αποχαιρετούν με ανείπωτη θλίψη.
Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα, Τρίτη 22 Ιουλίου, στις 7 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής (Παναγία), τη Μητρόπολη του Αγρινίου.
Τη μνήμη της θα τιμήσουν τα παιδιά της, η μητέρα της, τα αδέλφια της, συγγενείς και πλήθος φίλων που θα της πουν το τελευταίο αντίο.
Διαβάστε επίσης: Βλάσιος Μπακογιάννης: Ο 54χρονος από το Δοκίμι Αγρινίου άφησε την τελευταία του πνοή, ήταν πατέρας μιας κόρης
Πηγή: Ελισσάβετ Κολοβού: Μητέρα δύο παιδιών η εκλιπούσα – Το Αγρίνιο πενθεί για την απώλεια της 50χρονης







Σχετικά Άρθρα
Χριστιάνα για Μαρία Μπίμπα: «Η απουσία σου με πονά, αλλά η παρουσία σου θα ζει για πάντα μέσα μου»
Ο Καιρός (02/05): Ηλιοφάνεια και αραιή συννεφιά στο Αγρίνιο, έως 20 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Πρωτομαγιά 2026: Με συγκέντρωση και πορεία τίμησε την 1η του Μάη το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου