Ελλάδα: H Evangelia βάζει κι αυτή πλώρη για τη Eurovision 2022! (Video Clip)

Κι ενώ απομένουν 20 περίπου μέρες μέχρι να λήξει η προθεσμία για την υποβολή συμμετοχής στην Ε.Ρ.Τ. για τη Eurovision 2022, μια νέα υποψηφιότητα έρχεται να προστεθεί στη λίστα των ενδιαφερόμενων καλλιτεχνών!

  • Όπως σας είχε ήδη αναφέρει το ogaegreece.com, υπήρχαν σκέψεις στην Panik Records για κατάθεση πρότασης στην Ε.Ρ.Τ. για την προσεχή Eurovision!

Αυτή η πρόταση φαίνεται ότι γίνεται πιο συγκεκριμένη, καθώς σύμφωνα με την σημερινή εκπομπή Studio 4 της ΕΡΤ1, η Panik Records μαζί με τη Sony σκέφτονται να προτείνουν την 29χρονη  Evangelia για εκπρόσωπο στη Eurovision. Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως υπάρχει ήδη έτοιμο τραγούδι, κάτι που αποτελεί και προϋπόθεση της Ε.Ρ.Τ. για την υποβολή συμμετοχής, σύμφωνα με την ανοικτή πρόσκλησή της προς τις δισκογραφικές εταιρείες. Ας πάρουμε μια γεύση από το τραγούδι της «Fotiá» που έχει έντονα εθνικ στοιχεία παντρεμένα με το σύγχρονο dance ήχο, και τον ελληνικό με τον αγγλικό στίχο και είχε κυκλοφορήσει πέρσι.

Στην καθημερινή απογευματινή εκπομπή με τους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο, αναφέρθηκαν και άλλα ονόματα καλλιτεχνών που σας έχουμε ήδη παρουσιάσει ως ενδιαφερόμενοι για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στη Eurovision 2022: ο 25χρονος γιος του Γιάννη Πάριου good job nicky (Cobalt Music), και από τη MINOS EMI η Joanne (Ιωάννα Γεωργακοπούλου) και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

good job nicky evangelia joanne christoforou eurovision 2022 Greece
good job nicky, Joanne, Evangelia και Κωνσταντίνος Χριστοφόρου

Όπως σας έχουμε πει ο χρόνος είναι ακόμα αρκετός για να κατατεθούν και άλλες προτάσεις στην Ε.Ρ.Τ. και σίγουρα θα υπάρξουν κι άλλες. Αυτό που έχει τονισθεί από την υπεύθυνη ομάδα της Ε.Ρ.Τ. για το project της Eurovision είναι ότι οι προτάσεις θα πρέπει να είναι ολοκληρωμένες και να υπάρχει μια επαγγελματική ομάδα που θα τις πλαισιώνουν. Η διαδικασία επιλογής από τον εθνικό μας ραδιοτηλεοπτικό φορέα ξεκίνησε όσο το δυνατόν νωρίτερα από ό,τι τα προηγούμενα χρόνια, ώστε να υπάρξει η ορθότερη επιλογή από μια ειδική επιτροπή, και στη συνέχεια η κατάλληλη προετοιμασία και η προβολή της συμμετοχής μας ώστε να έρθει το καλύτερο αποτέλεσμα.

Εμείς παρακολουθούμε με ενδιαφέρον την έντονη κινητικότητα που υπάρχει φέτος γύρω από την ελληνική συμμετοχή και θα σας κρατάμε ενήμερους.

ogaegreece.com