Ακόμη ένα καλοκαίρι ο Θερινός Δημοτικός κινηματογράφος «Ελληνίς», σημείο συνάντησης των Αγρινιωτών, είναι πανέτοιμος για να μας ταξιδέψει στη μαγεία της έβδομης τέχνης, κάτω από το φως του φεγγαριού και την ευωδία του γιασεμιού.
- Το βράδυ της Δευτέρας 6 Ιουνίου 2022, προβάλλεται η πρώτη ταινία για τη θερινή περίοδο, η ταινία «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΙΜΑΣ – OPERATION MINCEMEAT», (Δείτε εδώ) στις 9.30 μ.μ.
Πριν την έναρξη της ταινίας, ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γιώργος Παπαναστασίου και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Μαρία Παπαγεωργίου, η Υπεύθυνη του Δημοτικού Κινηματογράφου κ. Χριστίνα Μπαλάσκα και ο Εικαστικός κ. Δημήτρης Κρέτσης, παραχώρησαν συνέντευξη τύπου για την Καλοκαιρινή λειτουργία του Δημοτικού μας Κινηματογράφου.
Agrinio365 Media Group (agrinioTimes.gr – Antenna-Star.gr)
Σχετικά Άρθρα
Πρωταθλητές Ελλάδας οι Αγρινιώτες στο Μπριτζ
Super League 1: «Έφυγε» ο Αλέκος Αλεξιάδης, πενθεί η Π.Α.Ε. Παναιτωλικός
Ευηνοχώρι: «Βροχή» τερμάτων στο φιλικό των Βετεράνων της Α.Ε.Μ. και του Άρη Αιτωλικού!