Ένωση Γυναικών Παναιτωλίου: Αναβίωσε η εκδήλωση στην Πλατεία της Μάνας (Videos – Photos)

Η Ένωση Γυναικών Παναιτωλίου σε συνεργασία με τον Δήμο Αγρινίου συνδιοργάνωσε επετειακή εορταστική εκδήλωση με χορευτικά τμήματα συλλόγων στην Πλατεία της Μάνας στο Παναιτώλιο, το απόγευμα του Σαββάτου 25 Μαρτίου 2023.

  • Μια εκδήλωση που γινόταν και παλιότερα στο Παναιτώλιο την ημέρα της 25ης Μαρτίου και φέτος η Ένωση Γυναικών κατάφερε να την αναβιώσει με επιτυχία, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα panaitolionews.blogspot.com.

Συμμετείχαν με τα χορευτικά τους τμήματα οι σύλλογοι:

  • Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Παραβόλας
  • Παραδοσιακό Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Αγρινίου
  • Πολιτιστικός Σύλλογος Δοκιμίου Αιτ/νίας «Η Πρόοδος»
  • Πολιτιστικός Σύλλογος Νεάπολης Αγρινίου «Το Παλαιόκαστρο»
  • Χορευτικός Λαογραφικός Σύλλογος «Αιτωλός»

Η συμμετοχή στην εκδήλωση από κατοίκους του Παναιτωλίου και όχι μόνο, ήταν μεγάλη.

Παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Αγρινίου Μ. Παπαγεωργίου, Χρ. Παπαδημητρίου, Π. Μαρνέζος, Κ. Ζώης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου Ν. Καζαντζής, ο πρόεδρος της Κοινότητας Παναιτωλίου Αν. Γκορόγιας, το μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου Αιτ/νίας Γρ. Βασιλόπουλος, οι πολιτευτές Αιτ/νίας Θ. Παπαθανάσης και Γ. Μπόκα, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Παναιτωλίου Β. Τσέλιος, ο πρόεδρος του Ιππικού Ομίλου Παναιτωλίου Φ. Γιγκλάς, ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Παναιτωλίου πρωτ/ρος π. Χρ. Γιολδάσης, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου Γ. Αγραφιώτης, η αντιπρόεδρος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων 1ου Δημοτικού σχολείου Παναιτωλίου Α. Νικολοπούλου/Παπαχρήστου και ο γραμματέας Σ. Ντζάλας καθώς και μέλη του προεδρείου του πολιτιστικού συλλόγου Παναιτωλίου “Χρήστος Καπράλος” και της Επιτροπής Υγείας και Αλληλεγγύης Παναιτωλίου.

Στο τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα στους συλλόγους που συμμετείχαν και στην συνέχεια ακολούθησε γεύμα στην αίθουσα εκδηλώσεων της κοινότητας Παναιτωλίου, όπου το γλέντι συνεχίστηκε για αρκετή ώρα μεταξύ των συλλόγων.