Με έντονο ελληνικό χρώμα τα τραγούδια της Evangelia για τη Eurovision 2022! (Video)

Καθώς ο χρόνος κυλάει και βαδίζουμε προς την 10η Οκτωβρίου, όλο και περισσότερα μαθαίνουμε για τις προτάσεις των δισκογραφικών!

  • Αυτό που είναι γεγονός είναι ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για την Ελληνική εκπροσώπηση για τη Eurovision 2022. Όλο και περισσότεροι ενδιαφερόμενοι προσεγγίζουν την Ε.Ρ.Τ. για να μάθουν τη διαδικασία προκειμένου να υποβάλουν την πρότασή τους.

Όπως ήδη σας έχουμε αναφέρει, η Evangelia αποτελεί την πρόταση της Panik Records σε συνεργασία με τη Sony για τη Eurovision 2022!

H 29χρονη καλλιτέχνιδα με καταγωγή από την Κρήτη και μεγαλωμένη στο New Jersey των Η.Π.Α. είναι ενθουσιασμένη με την προοπτική εκπροσώπησης της Ελλάδας στον διαγωνισμό που θα γίνει στην Ιταλία τον προσεχή Μάϊο. Αυτό φάνηκε ιδιαίτερα σήμερα με την εμφάνισή της στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Love It» καλεσμένη της Ιωάννας Μαλέσκου και των Μάρτζυ Λαζάρου, Σίσσυς Καλλίνη και του γνώστη του διαγωνισμού Ποσειδώνα Γιαννόπουλου.

Συγκεκριμένα, η Evangelia επιβεβαίωσε ότι θα διεκδικήσει την εκπροσώπηση της χώρας μας στη προσεχή Eurovision και μάλιστα είχε βρεθεί στην Αθήνα το προηγούμενο διάστημα. Αναφέρθηκε στο σύντροφό της Jay Stolar με τον οποίο γράφουν μαζί τα τραγούδια της και τα οποία διέπονται από το συνδυασμό της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής και της σύγχρονης pop μαζί με τον ελληνικό και αγγλικό στίχο. Όπως αποκάλυψε η ίδια ήδη είναι έτοιμα τα τραγούδια που θα καταθέσει στην Ε.Ρ.Τ. και καθένα από τα οποία θα έχει έντονο το ελληνικό στοιχείο παντρεμένο με τον pop ήχο, όπως και χαρακτηρίζει τη μέχρι τώρα δουλειά της.

Όπως ανέφερε: «τα τραγούδια θα είναι ό,τι έχετε ακούσει από μένα όπως το «Páme Páme», το «Fotiá» και το «Diving», κάτι παρόμοιο αλλά και κάτι διαφορετικό».

Αναμένεται, λοιπόν, η κατάθεση των τραγουδιών για την Evangelia στην Ε.Ρ.Τ., όπου μια ειδική επιτροπή θα κληθεί να αξιολογήσει όλες τις προτάσεις που θα υπάρξουν μέχρι τη λήξη της προθεσμίας, δίνοντας έμφαση στα κριτήρια που έχει θέσει, όπως η υποβολή ολοκληρωμένης πρότασης με κατάλληλη ομάδα που θα την πλαισιώνει.

ogaegree.com