Αγαπητοί μας αιμοδότες, ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου σχετικά με τις ελλείψεις σε αίμα που παρουσιάζουν τα περισσότερα νοσοκομεία της χώρας.
Κάποια στιγμή δυστυχώς οι περισσότεροι θα χρειαστούμε μια φιάλη αίμα για τους ανθρώπους που αγαπάμε, την οικογένειά μας, τον ίδιο μας τον εαυτό!
Ας φροντίσουμε λοιπόν να δώσουμε λίγο αίμα για να δώσουν και σε εμάς όταν θα το χρειαστούμε!
Αρκούν 10 λεπτά από τον χρόνο μας για να δώσουμε το πολυτιμότερο αγαθό στον συνάνθρωπό μας, την ΖΩΗ.
Κάνουμε έκκληση σε όλους τους αιμοδότες μας που στηρίζουν την προσπάθειά μας όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και σε όλους όσους νιώθουν την ανάγκη να βοηθήσουν τον συνάνθρωπό τους και είναι πάνω από 18 χρονών, να έρθουν την Δευτέρα 15 Απριλίου 2022 στις 4:30 μ.μ. έως τις 8:00 μ.μ. στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Αγ. Νικολάου Αστακού (πλατεία)
Σας ευχαριστούμε εκ’ των προτέρων.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Αστακού








Σχετικά Άρθρα
Χρήστος Μπούρας: «Δεν μας έχει απασχολήσει η δημιουργία ούτε Κτηνιατρικού, ούτε άλλου Τμήματος στην Αιτωλοακαρνανία»
Stoiximan SL1 – Γιάννης Αναστασίου: «Αν δε βάζουμε γκολ με τις μεγάλες ομάδες δεν έχεις πολλές ευκαιρίες»
Ο Καιρός (16/03): Ηλιοφάνεια με έντονη συννεφιά στο Αγρίνιο, έως 18 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία