Ο Αγρινιώτης οδηγός αγώνων Φώτης Πούλιος μετά το τροχαίο που υπέστη την Κυριακή (04/10) εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μ.Ε.Θ. Άρτας, τα μηνύματα για την κατάσταση της υγείας του είναι ενθαρρυντικά.
Ο 31χρονος οδηγός αγώνων μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Κυριακής. 04 Οκτωβρίου στο Νοσοκομείο της Άρτας και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατική Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.) σε σταθερή κατάσταση.
Σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioTimes.gr φέρει τραύματα στο κεφάλι και το θώρακα και οι πρώτες ενδείξεις για την εξέλιξη της πορείας της υγείας του είναι ενθαρρυντικές.
Διαβάστε επίσης: Η ΦΙΛ.Μ.Α. Αγρινίου μετά το τροχαίο στην 2η Ανάβαση: «Η σκέψη όλων βρίσκεται στον Φώτη Πούλιο και στους ανθρώπους του»
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Αγρίνιο: 28 Ιανουαρίου η Δίκη για τον χαμό του Άκη και της Χαριτίνης Καραχρήστου, «ραγίζει» καρδιές η ανάρτηση της μητέρας τους
Αγρίνιο – Τροχαίο στον Κόμβο του Κ.Τ.Ε.Λ.: Στην Πάτρα μεταφέρθηκαν 4 ανήλικοι
«Το Χωριάτικο»: Πάνω από 76 εκατ. ευρώ η ζημία για το Δημόσιο – Αστυνομική επιχείρηση και στο Αγρίνιο