Φαρμάκης: «Η Πάτρα είναι η πρωτεύουσα του Καρναβαλιού της Ελλάδας» (Photos)

«Η Πάτρα είναι η πρωτεύουσα του Καρναβαλιού της Ελλάδας», αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριος Φαρμάκης, τονίζοντας ότι «Όλοι πρέπει να συμβάλλουμε για να προβληθεί το Πατρινό Καρναβάλι, να γίνει ακόμα μεγαλύτερο και καλύτερο, διάσημο παντού»

Αναλυτικά η ανάρτηση του Περιφερειάρχη:

Πάτρα: Πρωτεύουσα της χαράς και του καρναβαλιού της Ελλάδας.

Ένας τίτλος που δικαιωματικά έχει κερδηθεί χάρη στη συμμετοχή, το κέφι και την ευρηματικότητα πολλών γενεών καρναβαλιστών της πόλης και όχι μόνο. Αμέτρητοι όσοι συνέβαλλαν για να καταστεί το Καρναβάλι της Πάτρας, το σημαντικότερο στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα σε όλο τον κόσμο.

Για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας το Πατρινό Καρναβάλι είναι ένας…. φανερός θησαυρός!

Όλοι πρέπει να συμβάλλουμε για να προβληθεί, να γίνει ακόμα μεγαλύτερο και καλύτερο, διάσημο παντού. Ίσως ακούγεται τρελά οραματικό… Αλλά τρελό δεν είναι και το ίδιο το καρναβάλι;

Το μεγάλο τηλεοπτικό πάρτι με την Anna Vissi / Άννα Βίσση που προβάλλεται απόψε (22:00) σε όλη την Ελλάδα από το Mega Tv , στην αρχή έμοιαζε ακατόρθωτο να συμβεί. Όμως συνέβη. Και είναι μόνο η αρχή!

Και αν, όπως λέει και ο τελάλης, τα… υλικά που χρειάζεται το Πατρινό Καρναβάλι για να ξεκινήσει είναι λίγος άνηθος και σπανάκι μαζί με μερικούς κόκκους ρύζι, η Περιφέρεια είναι εδώ για να βάζει λίγη παραπάνω φωτιά στο τσουκάλι και το Καρναβάλι μας να ξεχωρίζει!!!