Υλικά:
-250 γραμμ. φασόλια μαυρομάτικα
-1 κόκκινη πιπεριά
-1 πράσινη πιπεριά
-2 ματσάκια φρέσκο κρεμμύδι
-άνηθος
-ελαιόλαδο
-λεμόνι
-αλάτι
-πιπέρι
Εκτέλεση:
• Μουλιάζουμε τα φασόλια από το προηγούμενο βράδυ.
• Τα βράζουμε για 30′ περίπου να μαλακώσουν.
• Μόλις είναι έτοιμα, τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
• Τα βάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε τα λαχανικά, το ελαιόλαδο, το λεμόνι, αλάτι και πιπέρι.
anastasiashomemadecooking.com
Σχετικά Άρθρα
ΣΚΑΪ – «Exathlon»: Εντάσεις στο εσωτερικό της Πορτοκαλί Ομάδας – Αγώνισμα Σπιτιού & Αγώνας Ασφάλειας
«Απαραίτητο Φως»: Τηλεοπτική πρεμιέρα στην Ε.Ρ.Τ.1 για τη σειρά που αγαπήθηκε από το ERTFLIX!
Εορτολόγιο: 18 Σεπτεμβρίου τιμάται από την Εκκλησία η Αγία Αριάδνη