Γ. Καραμητσόπουλος στον Antenna Star για τον 2ο Διαγωνισμού Συγγραφής Θεατρικού Μονολόγου (Ηχητικό)

Με αφορμή την έναρξη του 2ου Διαγωνισμού Συγγραφής Θεατρικού Μονολόγου τον οποίο προκηρύσσουν για δεύτερη φορά φέτος ο Δήμος Αγρινίου και η Παπαστράτειος Δημοτική Βιβλιοθήκη μίλησε στον Antenna Star 103.5 και την εκπομπή «Αυτή είναι η ζωή» με τη Νάντια Μπούτα, ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου κ. Γιώργος Καραμητσόπουλος, το πρωί της Τρίτης 21 Μαρτίου 2023.

  • Ο κ. Καραμητσόπουλος, μετά από μια σύντομη αναφορά στον 1ο διαγωνισμό, ο οποίος είχε μεγάλη απήχηση και πολλές συμμετοχές, αναφέρθηκε στους στόχους του φετινού διαγωνισμού, που είναι, όπως είπε, να ενεργοποιήσει καλλιτεχνικές δυνάμεις και να δώσει την ευκαιρία σε όσους επιθυμούν να εκφράσουν τη δημιουργική ανησυχία τους, ενώ τόνισε ότι σημαντική είναι η συνεισφορά τέτοιων εκδηλώσεων στη εξωστρέφεια του Δήμου Αγρινίου.

Μάλιστα, ένας ακόμη στόχος του Δήμου Αγρινίου είναι τα έργα που θα βραβευθούν να ανέβουν στη σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου.

Η κρίση των έργων θα γίνει από πενταμελή κριτική επιτροπή που ορίζεται από τον Δήμο Αγρινίου και αποτελείται από διακεκριμένους λογοτέχνες, θεατρολόγους και φιλολόγους και Θα απονεμηθούν τρία (3) βραβεία και τρεις (3) έπαινοι.

Η αποστολή των έργων μπορεί να πραγματοποιηθεί ως την 31η Ιουλίου 2023, ταχυδρομικά, ενώ τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα δημοσιευθούν στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγρινίου καθώς και σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, στις αρχές Δεκεκμβρίου 2023.

Δείτε την αναλυτική προκήρυξη με τους όρους συμμετοχής:
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΜΟΝΟΛΟΓΟΥ 2023

Ο κ. Καραμητσόπουλος με την ευκαιρία της παρουσίας του στον Antenna Star 103.5, και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης, ξεκίνησε τη συζήτηση, με τη συγκινητική απαγγελία του ποιήματος «Λεπτομέρεια» από τη συλλογή ποιημάτων «Στα βήματα του χρόνου» του αδερφού του, Γιάννη.

Ακούστε τη συνέντευξη του κ. Γιώργου Καραμητσόπουλου στον Antenna Star 103.5: