Γ. Τριανταφυλλάκης στον Antenna Star: «Εξασφαλισμένοι πόροι για το mega project στο Πλατυγιάλι» (Ηχητικό)

Την ικανοποίησή του για τη δημόσια διαβούλευση, με στόχο τη μετατροπή του Λιμένα ΝΑ.ΒΙ.ΠΕ. Πλατυγιαλίου σε τουριστικό Λιμένα για Mega Yachts, εξέφρασε ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Γιάννης Τριανταφυλλάκης, μιλώντας στον Antenna Star 103.5 και την εκπομπή «Με Υπογραφή» του Σωκράτη Τσόμπου, το πρωί της Πέμπτης 23 Φεβρουαρίου 2023.

  • Ο κ. Τριανταφυλλάκης είπε ότι το μεγάλο project στον Αστακό που αφορά στη «Μετατροπή του Λιμένα ΝΑ.ΒΙ.ΠΕ. Πλατυγιαλίου σε Τουριστικό Λιμένα για Mega Yachts – Ανάπτυξη Εμπορικών Χρήσεων και Παροχή Υπηρεσιών Τουρισμού και Αναψυχής Υψηλών Προδιαγραφών», θα είναι ύψους άνω του μισού δισ. ευρώ, και συμπλήρωσε:

«Το mega project θα συνεισφέρει σε βραχυπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο ορίζοντα σε εθνικό, περιφερειακό και τοπικό επίπεδο, ενισχύοντας την τουριστική ανάπτυξη του τόπου με φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές που συμβάλλουν στην επίτευξη των στόχων της βιώσιμης ανάπτυξης».

«Είναι μια επένδυση που θα αλλάξει τη φυσική ιστορία του Δήμου Ξηρομέρου, της Αιτωλοακαρνανίας και της Δυτικής Ελλάδας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τριανταφυλλάκης.

Ακούστε τη συνέντευξη του κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη στον Antenna Star 103.5: