Κ. Καραγκούνης στον Antenna Star: «Η Ν.Δ. Θα κερδίσει την αυτοδυναμία στις ερχόμενες εκλογές» (Ηχητικό)

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Ν.Δ. και πρώην Υπουργός Κώστας Καραγκούνης, μιλώντας στον Antenna Star 103.5 και την εκπομπή «Με Υπογραφή» του Σωκράτη Τσόμπου, το πρωί της Πέμπτης 23 Φεβρουαρίου 2023, ανέφερε ότι ακολουθεί τη θεσμική οδό διώκοντας αυτόν ή αυτούς που «ξεπερνώντας κάθε νοσηρή φαντασία» ενέπλεξαν το όνομά του στη φρικώδη υπόθεση των βιασμών και της μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια.

  • Ο κ. Καραγκούνης μιλώντας για τα λεγόμενα «τρολ» του διαδικτύου τόνισε ότι αν κάποιος βρεθεί αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη ίσως υπάρξει περιορισμός του φαινομένου.

«Ως υπουργός Δικαιοσύνης έχω ασχοληθεί με το νομικό πλαίσιο που διέπει το διαδίκτυο και το τι μπορεί να γράφει οποιοσδήποτε μέσω κάποιου εικονικού λογαριασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι πολύ σημαντικό να εντοπιστεί ποιος είναι, έστω ένας από αυτούς, διότι όταν έρθει ενώπιον της δικαιοσύνης αντιμέτωπος με τις συνέπειες των πράξεών του, θα καταλάβουν και οι υπόλοιποι πως όλοι πρέπει να επωμίζονται τις ευθύνες των λόγων τους. Είμαι σίγουρος ότι η δίωξη κάτι θα ανιχνεύσει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ως παιδί πολύτεκνης οικογένειας, αλλά και πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, είμαι ιδιαίτερα ευαίσθητος στα αδικήματα που αφορούν στην παιδική κακοποίηση. Για αυτό εισηγήθηκε να υπόκεινται σε ποινή ισοβίων δεσμών», επισήμανε.

«Για μένα, λοιπόν, αυτό που συνέβη» τόνισε ο κ. Καραγκούνης «ήταν τόσο σκληρό απέναντι στην προσωπικότητά μου, που δεν θα μπορούσα να το αφήσω χωρίς έλεγχο».

Ο Βουλευτής αναφέρθηκε επίσης στην προεκλογική ατμόσφαιρα, εκτιμώντας ότι η Ν.Δ. θα πετύχει τον στόχο της Αυτοδυναμίας, με βάση και τις δημοσκοπήσεις, σε μια εκλογική αναμέτρηση την οποία χαρακτήρισε «πολύ κρίσιμη», γιατί θα καθορίσει αν η χώρα θα συνεχίσει το ίδιο δυναμικά στο μέλλον ή θα πισωγυρίσουμε σε άλλες εποχές.

Ακούστε τη συνέντευξη του κ. Κώστα Καραγκούνη στον Antenna Star 103.5: